Съвместимост между жена Стрелец и мъж Лъв

Семейство

Жената Стрелец е създадена, за да бъде с мъж Лъв. Съвместимостта на тази двойка е почти сто процента. И двамата партньори обичат удоволствията в живота.

Те имат общи вкусове в много сфери. И двамата могат да проявят великодушие и най-важното – животът им тече в еднакъв ритъм, тъй като и двата знака са подвластни на Огъня.

Двамата имат еднакви потребности, еднакви мечти и пороци. Тази двойка ще върви напред към мечтите си, без да се страхува от препятствията, които могат да възникнат по пътя към целта.

Съвместимост на зодии

Двамата ще изградят живот, който според техните виждания ще е перфектен. Те няма да се затварят сами вкъщи, а ще искат да споделят радостта си с целия свят.

Те ще се подкрепят един друг, което ще им помогне да постигнат големи успехи. Но двамата не могат да работят на едно място, тъй като съперничеството в работата ще се отрази върху отношенията им.

Мъжът Лъв обича да бъде обожаван от партньорката си. Той ще бъде лесно съблазнен от жената Стрелец. Мъжът Лъв ще очаква от жената Стрелец да го издигне на пиедестал и постоянно да му показва възхищението си.

Зодия Лъв

Но жената Стрелец трябва да бъде завоювана, за да издигне някой мъж в култ. Това е радост за Лъва, тъй като той не харесва лесната плячка, за него е удоволствие да се бори за жената, която харесва.

Двамата партньори трябва да са готови за различни спънки във връзката си, но те ще ги преодолеят с лекота. Връзката им е много силна и трябва да има наистина сериозен сблъсък между двамата, за да се разделят.

Знаците на Огъня обичат да изпитват чувствата на партньора си, защото ги е страх, че може би са поверили сърцето си на грешния човек. И двамата ще си играят постоянно на котка и мишка, докато не се убедят, че са направили правилния избор. След това пък ще съжаляват за изгубените часове на щастие, които са отделили за проверка.

Лъвът ще прояви голяма глупост, ако се опитва да манипулира грубо жената Стрелец. Основната борба на двамата партньори ще бъде за власт, защото всеки от тях иска да ръководи другия и да взима решения вместо него.

Рейтинг

5 5
4 6
3 4
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
ЙОНИЧКА
ЙОНИЧКА
26.08.2014 20:32
Аз съм зодия стрелец а мъжа ми лъв и там написаното горе е така
10
1
пепе
пепе
11.06.2014 11:49
има постоянна тръпка, и много съвместимост,само лъва прекалено много да не се опитва да се налага , че бързо стрелеца ще го сложи на място и то по такъв начин ,че на лъва му е трудно да асимилира ,че наистина не е прав...
8
2
Октавиан август
Октавиан август
01.12.2013 21:33
При нас е точно така,пълна съвместимост.
9
0
Maximilian
Maximilian
12.09.2013 14:53
Пълни глупости, 100% несъвместими сме! Имах приятелка Стрелец в гимназията и най-хубавия ден беше когато завършихме, та не се налагаше да я виждам повече.
1
21
cvetelina
cvetelina
24.07.2013 09:52
хубаво е да си значим за някой.
4
0