Съвместимост между жена Стрелец и мъж Телец

Хороскоп за съвместимост

Любовта между мъж Телец и жена Стрелец е трудна и почти невъзможна. В съюза им има повече разногласия, отколкото приятни моменти.

Наистина, те имат общи вкусове, но това не е достатъчно, за да бъдат някога едно цяло. Те имат повече различия, отколкото допирни точки, и това е решаващо за връзката им.

Жената Стрелец обича движението и пътешествието, за нея е важно да опознава постоянно света в цялото му многообразие. За мъжа Телец е важно да се чувства защитен в уютното семейно гнездо, той дори не обича да излиза навън и не се стреми да общува с хора от външния свят.

Зодия стрелец

Точно тази разлика между двамата е първата и най-голяма спънка, за да заживеят под един покрив. Иначе, ако са просто любовници, връзката им ще е перфектна, тъй като във физически план двамата се разбират чудесно.

Мъжът Телец си представя идеалната жена като красива домакиня, готова винаги да се хвърли в прегръдките му. Жената Стрелец има нужда от лична свобода и време за себе си, което Телецът не може да разбере.

Но тъй като и двамата искат стабилност и уют, те имат всички шансове да създадат прекрасно семейство, ако правят компромиси. И двамата обичат децата, затова семейството с много деца е техният идеал.

Двойки

За да бъде връзката им дълга, мъжът Телец трябва да намери начин да задържа по-дълго време жената Стрелец в дома им, но когато тя поиска, да се впуска в нейните приключения извън дома.

Но каквото и да правят и двамата, те постоянно ще срещат спънки в отношенията си. Те трябва да преодоляват проблемите си заедно, ако искат връзката им да е дълга и сериозна.

Жената Стрелец е реалист, но и оптимист, затова розовите й възгледи за живота могат да подразнят стабилния, стъпил на земята Телец. Помежду им могат да възникнат нежни отношения, в които Телецът да се проявява като по-голям грижовен батко.

Вечната любов към спорове на жената Стрелец може да напрегне Телеца дотам, че той да поиска да приключи с връзката им. Но ако достатъчно обича партньорката си, той ще пренебрегне тази нейна слабост.

Рейтинг

5 4
4 3
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Градинаровс
Градинаровс
24.11.2014 02:04
Телците са интелигентни,умни, внимателни,отзивчиви ! но и трудни при вземане на отговорни решения,пресметливи , и често осъзнават нещата когато са загубили контрол над тях:-) !
5
0
do iveta
do iveta
16.05.2013 15:58
Проблемите са в теб ... че не знаеш какво искаш . .. аз имам 32 годишен брак със Стрелец... тръгнахме от нулата двамата бяхме много бедни... но въпреки това имаме 4 деца и няколко внуци... и никога не сме се карали... тази статия е боза... както всичко написано от хората... сега мога да кажа богаството което имам материално не ме удовлетворява толкова ...колкот богатството с децата..внуците и съпругата ми
11
0
Зорница
Зорница
16.05.2013 15:31
Аз пък имам перфектни партньорски и семейни отношения с мъж Телец,а съм Стрелец.
6
1
ивета
ивета
07.05.2013 12:02
Не ми харесва. Като жена стрелец и познаваща други жени стрелци, плюс преминала "връзка" с телец - това с многодетното семейство и че то ще спаси отношенията е пълна лъжа и измама. А и мога да кажа че и телецът си обича живота и айляка и т.н. Въобще не в час с точността, планирането и разпределянето на отговорностите и т.н.....
5
6