ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Стрелец и мъж Стрелец

Съвместимост между жена Стрелец и мъж Стрелец

Жана Г.Жана Г.
Новак
554254
Любовен Зодиак

Връзката между жена Стрелец и мъж Стрелец е наистина перфектна. Двамата си приличат като две капки вода и могат да предвидят желанията на другия партньор още преди те да са се оформили окончателно в ума му.

Двамата партньори обаче постоянно са в търсене на нещо ново, затова единственият начин тази връзка да оцелее е да се обновява непрекъснато с нови впечатления.

Хубавото е, че и двамата Стрелци обичат да пътуват. Един от начините връзката им да продължи дълго е да я разнообразяват с постоянни пътувания из страната и извън нея. Затова за тях е полезно често да напускат семейното огнище.

Любовен Хороскоп

И двамата са склонни да правят компромиси, когато е необходимо, така че въпреки постоянните спорове, които ще се развихрят между тях, те ще постигнат баланс на чувствата си.

И мъжът, и жената Стрелец обичат контакта с външния свят и това много помага за отношенията им. Те обичат да канят гости, да ходят на гости, обичат големите купони и забавленията до зори.

Зодия Стрелец

Въпреки общите интереси на двамата, са възможни конфликти между тях. Те ще се проявят, когато предстои взимането на важно решение. Тогава всеки смята, че е прав, и трудно могат да стигнат до разбирателство в това отношение.

И двамата партньори са властни личности, и нито единият не иска да отстъпва властта. За да постигнат разбирателство, и двамата трябва да забравят за момент за самолюбието и гордостта си, и така ще се радват на хармонична връзка.

Двамата изпитват удоволствие от това да се борят за власт и да се радват на миговете, в които властта е в техните ръце, макар и за малко.

Двамата са големи ревнивци, затова ще губят много време в това да се дебнат и да се преследват един друг, в желанието си да хванат другия в крачка.

Мъжът Стрелец и жената Стрелец могат да създадат перфектното семейство. Те се разбират чудесно в спалнята, имат общи приятели, даряват един друг с огромна енергия, която ги зарежда за подвизи. И двамата обичат разпалените спорове, и понякога се карат, но след сълзи и прегръдки си прощават.

Виж повече
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest