Съвместимост между жена Телец и мъж Рак

Хороскоп за съвместимост

Връзките са сложна материя. Както и да ги погледнеш, който и да вземеш за пример – в един момент винаги се появява „нещо”. Никой не започва отношения с идеята „как да си ги усложним”, но рано или късно започват да явяват препятствия пред двамата и като че ли магията изчезва.

А може би просто твърде много свикваме с човека, когото обичаме и тези препятствия не съществуват, а си ги създаваме сами. В началото обичаме някого, такъв какъвто е, но после изведнъж започваме да намираме неща, които не ни харесват, които смятаме, че трябва да промени и т.н

Зодия Рак

Може би проблемът идва от това, че голяма част от нас се влюбват от пръв поглед и съответно това замъглява съзнанието им, а онези черти, които не харесваме в половинката се появяват, когато както се изразяват, любовта стане осъзната.

Не такъв е проблемът между жената Телец и мъжът Рак. В техните взаимоотношения не би могло да има такъв проблем, защото и двамата не са от хората, които се пленяват още от първата среща.

И двамата представители на зодиака са по-предпазливи и се опитват да опознаят човека, да разгледат неговите качества и тогава да решат, дали той е за тях или не, дали се чувстват привлечени или не.

Любовен хороскоп

Но това е все едно – щом са се влюбили това би трябвало да е достатъчно и за тези двамата наистина е така. Те се радват на всеки ден прекаран заедно с любимия, умеят да разпознават всяка промяна в настроението на другия.

Ако смятате, че любовта свършва след известно време (както ни убеждават различни психолози), то тогава вижте жена Телец във връзка с мъж Рак. При тях подобни проблеми няма.

Те могат да бъдат заедно постоянно и се чувстват влюбени през цялото време. В интимните си отношения също има някаква тръпка, както и страст. Очаквано първите пъти заедно ще са не толкова хубави, колкото сте очаквали, но след като мине време и двамата се отпуснете, всичко ще бъде наред.

Проблемът помежду ви може да настъпи поради неспособността и на двата зодиакални знака да прощават. Научете се, че всеки прави грешки и дори вие самите не сте безгрешни и ви очаква безоблачно бъдеще.

Рейтинг

5 8
4 7
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
мама
мама
21.09.2013 23:03
И моето момче е
"Рак".Постоянно чета за тези две зодии,макар ,че той твърди ,че това са глупости!Аз мисля ,че има много вярно в написаното по-горе!
8
0
Красавица
Красавица
18.07.2013 11:12
Харесвам едно момче което е рак,а аз съм телец.Това ми вдъхна надежда!
9
2
Петко
Петко
29.04.2015 15:13
Ако съм аз, не се срамувай да ми се обадиш. Напоследък ми пуши главата от ангажименти и може да съм те пропуснал.
3
0