ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Телец и мъж Стрелец

Съвместимост между жена Телец и мъж Стрелец

Любовен Хороскоп

Всеки има изградена представа за човека, когото търси. Може би не физическите му белези, но поне някакви черти от характера. Ако в началото на любовния ви живот това не е така, рано или късно ще стигнете до това.

Или поне ако не се обвържете с първата си любов, което всъщност би било прекрасно, но за съжаление се случва много рядко и на доста малко хора.

Та представата за подходящ за мен човек – какво да притежава, какво да не притежава. Обаче всички тези неща нямат никакво значение.

Телец

Защото или ще се влюбите в онзи, който притежава всички качества, които уж не харесвате или ще започнете с течение на времето да се дразните и на онова, което сте мислели в началото, че искате.

С други думи май ще е доста по-добре да не тръгваме натоварени с очаквания за конкретната връзка или човек. Просто се отдаваш на момента и ако се получи – добре дошло, ако не се получи, значи има нещо по-добро и подходящо за теб.

Понякога е трудно да разсъждаваш така, но пък е далеч по-лесно отколкото да си създаваш фалшиви илюзии. Илюзии за човек, който не съществува или за такъв, който колкото и добър да е в един момент ще започнете да намирате минуси и в него.

Не така стоят нещата при връзката между жена Телец и мъж Стрелец. Тук има особена симбиоза между двамата представители на зодиака.

Стрелец

Жената Телец има нужда от сигурност в лицето на мъжа, търси я, дори може да се каже, че я изисква. От своя страна мъжът Стрелец има способността да се впуска в приключения и това много му харесва.

Понякога той има необходимост някой да му помогне, тоест да го насърчи, което е добре дошло за жената Телец. Тя има способността да мотивира хората около себе си.

Ако успеят да съчетаят неговата жажда за приключения и нейната за сигурност могат да създадат топли отношения.

Ако създадат семейство също ще се разбират добре – той ще изпълнява мисията си на отговорен мъж и баща, а тя на майка, която съчетава с това домакински и работни задължения.

Ще имат някои проблеми във връзка с това, че той се чувства притиснат, а тя смята, че не е достатъчно мотивиран, но няма да бъде нищо сериозно.

Рейтинг

5 3
4 4
3 3
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Петър
Петър
24.12.2014 00:48
Стрелец съм... и онова дето казва "Красимира" при мене бе обратното... бившата ми е телец и първата година беше неописуема мислех, че няма на земята човек дето да ме обича повече от нея... но накрая когато АЗ имах нужда от нея ТЯ се изпари по-особено груб и безотговорен начин.И само да вмъкна, че всичките и семейни приятелки и набиваха в главата, че ще стана перфектен родител спрямо държанието ми с техните деца.... а онова за любовника... еми бонус пакет !!!
0
0
Дияна
Дияна
04.12.2014 20:13
Нищо различно не мога да кажа. Аз съм Телец, той Стрелец - непостоянен в чувствата си, възходи и спадове, живях ту в рая, ту в ада с него. Днес е с мен, утре с друга... Докато не си тръгнах. Лъже, безотговорен, когато ти трябва ще ти обещае, че ще помогне и ще се изпари без обяснения даже.
5
0
Илиян
Илиян
09.11.2014 20:38
Аз съм Стрелец и имах 12 годишна връзка с Близнак, пиша засегнат от коментара на Красимира. Явно от еденичен случай прави генерални заключения присъщо на Нас Българите. Считам че уважавам много уюта на дома и се чуствам дори домошар, отгледан от майка Везна и баща Скорпион, признавам че винаги съм готов за път и приключения но съм научил от моето семество, че по важно в живота от семейството няма и най-вече любовта към семейството. Брат ми е Везна по малък но мен и признавам, че с него съм имал повече разногласия отколкото който и да е друг в живота ми.
Хора разбрах, че любовта може да победи всички предрасъдаци в този живот. Дори ревността да е убиеца на любовта, ако я намерите в себе си (любовта), може живота Ви да е изпълнен с нея дори и да е само към един човек в него.
4
0
Дияна
Дияна
09.10.2014 17:36
И аз изгубих своето време с такъв. В момента преживявам раздялата си с него и докато аз се опитвам да възкръсна от мъртвите, той е във вихъра на танца. Сама тръгнах, но той не се помръдна да ме спре. А беше наистина нещо голямо и силно между нас. А може би само за мен. Така и не разбрах.
0
6