ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Овен и мъж Везни

Съвместимост между жена Овен и мъж Везни

Любов

Кое е най-важното за една връзка – отношенията, любовта, уважението, секс? Нито едно, може би, или всички заедно? Най-важно е не дали звездите ти казват, че сте подходящи, дали майка му те харесва, дали носи белите си чорапи опънати.

Най-важно за връзката е дали вие можете да живеете без белите опънати чорапи, дали всъщност обичате този човек толкова, че да не ви интересува какво казват всички хора около него.

Зодия Овен

Хората винаги имат какво да кажат и им е най-лесно, като определят чуждите връзки. По-важно е как двамата с любимия човек се чувствате заедно. Затова кое е най-важното в една връзка, решавате пак двамата, като двойка.

Не давайте възможност на маловажните странични фактори да влияят на вашите отношения. От това ще страдате само самите вие – участниците във връзката.

Точно поради тази причина жената Овен не би позволила никой да се намеси в отношенията й с половинката. Може да поиска мнение или да ви занимае безкрайно дълго със собствените си проблеми, но няма да се вслуша в съветите ви, ако си е наумила нещо друго.

Хороскоп за съвместимост

А ако жената Овен има отношения с мъж Везни – дори няма смисъл да иска странично мнение. Тя вижда желание в очите му и това я кара да се подчинява. Има силни симпатии, но не е много наясно какво се случва. В един момент смята, че е силно влюбена, в друг убеждава себе си, че може би прибързва.

Вероятно сте влюбена в чаровното му отношение към вас. Мъжът Везни е много галантен и винаги знае как да направи комплимент на една жена. Подобна връзка не би била много дълбока и причините са отново странични.

Около мъжа, на когото се е спряла жената Овен има доста жени, а това по някакъв начин я притеснява. Разбира се, мъжът Везни не дава сериозни поводи, но и не отрича. Затова подобна връзка ще бъде вероятно краткотрайна.

Колкото и силно да плените жена Овен тя може съвсем бързо да се отърси и да ви каже, че сте прекалили и това е краят.

Сексът ще бъде достатъчно удовлетворяващ и за двамата, но в един момент това няма да им бъде достатъчно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
А
А
16.01.2015 02:35
Хайде сега да не си мерим зодиите!Не ми се вярва да познавате всички жени по света, които сме щастливо родени под този (меко казано) уникален знак. Така или иначе няма перфектни хора, но в никакъв случай не смятам че аз или която и да е жена Овен (която познавам) сме първобитни! Първобитен е единствено непросветеният Ви коментар.
15
3
м
м
09.07.2014 19:09
Това е абсолютен кошмар за Везната,с това първобитно същество жена Овен
15
29