ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Дева и мъж Риби

Съвместимост между жена Дева и мъж Риби

Зодиакална Съвместимост

Любовта между жена Дева и мъж Риби е напълно възможна, въпреки че двамата партньори принадлежат към противоположни знаци на зодиака.

Двамата изпитват привличане един към друг, което ще даде начало на една прекрасна любовна история. Чарът на мъжа Риби ще накара жената Дева да мечтае и да забрави за реалността. Тя, от своя страна, ще даде на партньора си чувство за реалност, от което той има нужда, за да се чувства по-сигурен.

Жената Дева стои здраво на земята, тя е стабилна, привързана е към материалните ценности, а мъжът Риби изобщо не се интересува от света на материалното.

Зодия Дева

В тяхната връзка жената Дева ще поеме лидерската позиция. Тя ще се прояви като пазителка на семейното огнище. Мъжът Риба обича да пътешества в мечтите си, но желанието за сигурност ще му помогне да открие в нежната си половинка потенциал, който ще възобнови контакта му с реалността.

В благодарност за това мъжът Риби ще дари жената Дева с цялата си любов и нежност. Лошото е, че с годините двамата партньори най-вероятно ще се отчуждят и всеки ще живее в своя свят. Девата ще живее в света на реалността, а мъжът Риби ще се върне в света на фантазиите си.

Жените от зодия Дева държат на изисканата храна, на перфектните дрехи и на уюта в дома. Те обикновено имат цели купища обувки и мъжът Риба с удоволствие обогатява колекцията им.

Зодия Риби

Мъжът Риби обича да се оплаква и в това отношение в началото на връзката им жената Дева ще му съчувства. С годините обаче постоянните му оплаквания ще я изнервят все повече, докато един ден не му признае, че са й омръзнали.

Жената Дева трудно може да устои на съблазнителя от зодия Риби. Преди да капитулира, тя ще иска да бъде ухажвана, което е лесно за мъжа Риби – там той е в стихията си.

Нежната чувственост на мъжа Риби ще накара жената Дева да мечтае за съвместен живот с него още след първата им среща, но няма да му го покаже.

По отношение на финансите двамата ще имат много несъгласия. Жената Дева е практична и не обича да хвърля пари на вятъра, а мъжът Риби не държи на парите и ги пръска за глупости с най-голямо удоволствие.

Жената Дева трябва да направи компромис и да разбере, че има неща, които са по-важни от парите. А мъжът Риби трябва да прояви разбиране по отношение на практицизма на половинката си и да отделя малко пари и за черни дни, вместо да ги пръска за букети от екзотични цветя.

Рейтинг

5 7
4 3
3 2
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати