ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Телец и мъж Козирог

Съвместимост между жена Телец и мъж Козирог

Любовен Зодиак

Връзката между мъж Козирог и жена Телец е много силна и ще устои на времето. Съвместимостта им е много голяма. И двамата имат нужда от стабилност и безопасност както в емоционален план, така и във финансов.

Но ако създадат семейство, те ще са перфектната двойка. Те ще живеят в своя свят, и ще защитават дома си от въздействието на околния живот. За тях уютът на дома ще е на първо място.

Двамата няма да имат нужда от никой друг, дори с приятелите си ще се срещат рядко. Мъжът Козирог има голяма нужда от любов, което ще го направи почти зависим от половинката му.

Зодия Телец

Жената Телец, която дава сърцето си само когато е сигурна, че обича истинския човек, силно се привързва към мъжа Козирог. Двата знака лесно се привързват един към друг.

Техният съюз е много стабилен и може да издържи дълги години. Двамата партньори имат еднакви интереси, желания и цели. Те могат да действат заедно за постигането на общите си цели и никога няма да се карат за това кой да поеме юздите на управлението. За тях е важен резултатът, а не амбициите за лидерска роля.

Зодия Козирог

В спалнята партньорите си подхождат много. Те са чувствителни и страстни любовници, което укрепва брака им. Караниците между двамата са задължителна част от живота им, но лесно могат да бъдат преодолени, защото и двамата лесно прощават, когато обичат.

Мъжът Козирог и жената Телец имат педантичен подход към всяко нещо, което правят. Жената Телец с удоволствие ще приема наставническия тон на Козирога, стига партньорът й да не прекали и да не изисква подчинение от нея.

Жената Телец е тази, която ще избухва, когато Козирогът прекалява със своите изисквания към нея, но мирът в семейството ще се въдворява много лесно.

Жената Телец обича да бъде наставлявана, тъй като е по-инертна от партньора си, тя предпочита да следва указания, отколкото да поема сама инициативата.

Мъжът Козирог има тънко чувство за хумор, което граничи с критика. Той често се шегува с недостатъците на партньорката си, която обаче не приема добре този тип шеги за нейна сметка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 8
3 7
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Светла
Светла
19.05.2014 10:06
А бе...20 години го търпя вече моя козел...караниците са задължителни,но мирът идва много бързо...абсолютно вярно!
6
0
Antiva
Antiva
28.10.2013 10:34
Абсолютно съм съгласна с написаното. Повече от 10 години живея с Козирог
10
0
...
...
11.05.2013 20:48
Ха-ха!!!
0
0
Анонимен
Анонимен
02.05.2013 01:07
Аз съм първият, който даде своя отзив тук !
0
0