Съвместимост между жена Козирог и мъж Лъв

Хороскоп за съвместимост

Бурни скандали и ужасно ожесточените спорове се случат на всяка двойка. Често пъти тези скандали са отключени от нещо съвсем дребно и незначително, но в последствие се превръщат в сериозен проблем.

Като лавина изведнъж започват да се сипят стари проблеми, да се дават примери за грешки от миналото. И след буйния скандал има само два начина да приключат нещата – единият е двамата да се разберат, а другият да се разделят.

Възможно ли е, ако не премълчаваме всичко в себе си нещата да бъдат по-добри? Тоест, ако имате някакъв проблем с половинката - негови думи, държание или каквото и да било, и му кажете веднага вместо да чакате удобен случай. Не е ли така по-добре за всяка връзка?

Жена Козирог, Мъж Лъв

Да, обаче така ще изглеждате дребнави – хващате се за най-дребното и малко нещо. Обаче от друга страна ако започнете скандал и отвсякъде започнат да излизат най-различни проблеми, които са се случили отдавна, това не ви ли прави злопаметни?

С други думи, ако някой е решил да се скарате – ще се скарате. Понякога съвсем невинни грешки могат да прекратят една иначе хубава връзка. Не такъв е въпросът с двойка като жена Козирог и мъж Лъв.

Зодия Козирог

Ако приемем, че тя е малко по-отдръпната и скрита, то при него този въпрос не стои. Лъвът си изказва ако нещо много го подразни и изобщо не чака удобен случай или скандал, за да ви припомни. В тази връзка, той няма да замълчи и относно проблемите на Козирога с отдаването.

Лъвът усеща, че неговата половинка е доста хладна и дори сдържана и това не му харесва. Той е на другата крайност – обича да се занимава със забавни неща, като цяло е приветлив.

Този проблем ще бъде поставен в съвсем ранен етап на връзката. Иначе според астрологията тези двама зодиакални знаци си отиват, подхождат си емоционално. Лъвът ще успее да накара жената Козирог да се поотпусне и всичко ще се подреди.

Това е така, защото тя е по-склонна на компромиси от двамата. В секса мъжът Лъв е доста по-буен и страстен. Възможно е тази връзка да приключи внезапно, но е възможно и по-дълготрайно обвързване.

Рейтинг

5 7
4 4
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Иво
Иво
26.12.2015 20:28
Мъж Лъв съм, никога повече с жена Козирог... 3 години и половина ми стигат за 3 живота напред.
3
0
Илияна
Илияна
10.12.2014 00:32
пълна глупост
6
2