Съвместимост между жена Дева и мъж Стрелец

Жена Дева - Мъж Стрелец

Да бягаш от проблемите е често срещан способ при някои двойки. Знаеш, че нещо създава проблем, виждаш и усещаш, че той назрява и въпреки това, се опитваш да не му обръщаш внимание. Не е особено ясно каква е причината хората да го правят.

Възможно е да не желаят да спорят, да нямат желание да участват в скандали и за тях да е доста по-лесно да „затворят очи” пред реалността. Защо да се правиш, че нещо не съществува като пречка и в един момент да избухне конфликт, който не можете и двамата да потушите?

Скандали

Конфликтът ще се получи, само защото някой от вас дълго се е преструвал, че големият розов слон в стаята просто не съществува.

Всъщност колкото и да го заобикаляте, колкото и да смятате, че проблем няма – ще трябва да се замислите по-сериозно. Проблемът рано или късно ще излезе наяве. И може би затова е по-добре да не изчаквате да става огромен, а да го решите сега.

Да крием главата си като щрауси в пясъка никога не е решение на нещата – независимо дали става въпрос за лична връзка, приятелска или работна. Защото в крайна сметка ние градим връзка не сами със себе си, а с някой друг.

Зодия Дева

А щом има проблем и той не е наш, значи този въпрос измъчва другия. В крайна сметка – нали обичате този човек, ще го оставите ли да се тормози?

При двойка като жена Дева и мъж Стрелец, този проблем не стои на дневен ред. Те и двамата споделят на момента и особено Девата. Колкото и нежна и търпелива да е тази жена, тя не би рискувала връзката си и комфорта си, веднага би споделила какво я мъчи.

Но връзката между двамата ще е странна в друг аспект. Нейната динамика и желание за постоянна промяна ще причиняват на Стрелеца усещането, че той не прави достатъчно, за да задържи вниманието й. По-неприятното е, че жената Дева няма да забележи терзанията на любимия си.

Имат различни виждания за важните неща в живота. Жената Дева се вълнува от битови въпроси, а мъжът Стрелец обръща повече внимание на философски или световни проблеми – просто двамата са твърде различни. Проблемите им ще се прехвърлят и на сексуално ниво.

Рейтинг

5 2
4 3
3 6
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Мартина
Мартина
05.08.2015 00:29
Харесвам мъж Стрелец, а аз самата съм Дева. Надявах се да прочета нещо обнадещдаващо тук, защото вярвам в хороскопите и неведнъж ми се е случвало хороскопът да е верен ако не на 100, то на 98%. Но май е по- добре да не се надявам на нещо дълготрайно и сериозно... :х
0
1
Artemis
Artemis
12.08.2015 16:53
Martinche, az sam Deva i zhiviah 13 godini sas Strelets i si biahme mnogo dobre.Mnogo faktori igraiat rolia, taka che ne se otchaivai.Vizh kakvo mozhesh da nauchish poveche ot nego.
0
0
Илияна
Илияна
29.05.2015 15:46
Аз съм Дева и мога само да кажа, че връзката със стрелеца е просто ужасна, предишната ми връзка беше със стрелец, сега като се замисля не знам как сме изкарали 2 години дори. Цялата връзка беше фалш от самото и начало. Сега съм щастливо омъжена за мъж Рак, с който караме 6 година щастлив брак! Ако искате да бъдете истински щастливи - вашата комбинация е Дева с Рак. :)
1
0
Сю
Сю
25.02.2014 02:44
Бионсе и Джей Зи са тези зодии.
2
0
ани
ани
19.02.2014 14:16
да и аз бях със стрелец аз съм дева и ужасно ме нарани ..просто явно са големи артисти...
0
0
Аги
Аги
29.11.2013 19:13
Вярно! Много, много вярно! В началото сексът е върхът, но после емоционалната Дева започва да се чувства неразбрана от повърхностното отношение на Стелеца към нейните проблеми, и се затваря. Респективно, това я прави хладна в леглото. Стелецът е търпелив и толерантен, но не и глупав. Рано или късно на един от двамата му писва от този фарс. За протокола - аз съм жена Дева с мъж Стрелец вече 12 години. С няколко раздели зад гърба ни и постоянни разправии.
4
0
си
си
13.02.2014 11:06
Да, напълно съм съгласна за връзката с дева и стрелец!!!аз също съм жена дева с мъж стрелец и вече 13 години сме заедно но с много компромиси от страна девата и се получава ужасно!!!
3
0