Съвместимост между жена Телец и мъж Риби

Любовен зодиак

Любовта между жената Телец и мъжа Риби е изключително силна и изпълнена с емоции. Тази двойка е изпълнена със съгласие и взаимно разбирателство, конфликти почти не се получават, а когато това стане, бързо приключват.

Двамата се разбират добре във физически план, което е важно и за мъжа Риби, и за жената Телец. Тяхната чувственост е тайната на дългата им връзка.

Стабилното поведение на жената Телец, която е здраво стъпила на земята, е много изгодно за мъжа Риби, който има нужда да бъде насочван от някоя по-силна от него личност.

Зодия Риби

И двамата партньори са нежни, добри и желаят доброто на другия. Те са готови на всякакви жертви, за да зарадват любимия човек. И двамата искат само едно – да обичат и да бъдат обичани.

Между жената Телец и мъжа Риби има много силна връзка в емоционален и психологически план. Естествено, двойката ще среща и някои трудности в отношенията си.

Напълно е възможно мъжът Риби, който е доста възвишен по природа, да открие в жената Телец прекалено земни качества. Заради това двойката може да има някои проблеми в общуването.

Жената Телец живее само в реалността, а мъжът Риби – само в света на фантазиите си. Тази разлика в светогледа на двамата може да се окаже разрушаваща за любовта им.

Зодия Телец

Жената Телец не трябва да показва на мъжа Риби, че е прекалено привързана към него, защото той ще се почувства като в капан и ще се опита да избяга от мрежите на любимата си.

Жената Телец не е никак лесна за опитомяване, затова мъжът Риби трябва да положи големи усилия в началото на връзката им, за да я заинтригува по-сериозно.

Мъжът Риби ще прощава флиртовете и дори авантюрите на любимата си, а тя ще бъде непреклонна, ако той си позволи дори да хвърли един поглед на някоя красавица по улицата. След това го очакват упреци и дори може да се стигне до раздяла.

Една от лошите черти на мъжа Риби е че обича да послъгва. Това е недопустимо за жената Телец, която се дразни от лъжите на мъжа Риби. Но ако правят компромиси, двамата имат шансове да бъдат заедно дълги години.

Рейтинг

5 5
4 9
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Румяна
Румяна
16.03.2016 19:32
Обикновено е така, но аз съм телец, а партньорът ми риби, и при нас той е ревнивият, а аз не особено. Явно всеки стереотип си има изключения...
5
0
Ира
Ира
04.08.2014 15:05
Голата истина :)
3
0
жена телец
жена телец
11.11.2013 23:02
аз бих казала пълна истина!
6
2
Рибка
Рибка
12.09.2013 10:16
100% вярно. Казвам го от собствен, сравнително богат опит. Женил съм се три пъти и настоящата ми жена вече пета година е зодия телец. Обичам я повече от себе си и смятам да прекарам живота си с нея!
11
0
Теле
Теле
07.03.2014 10:41
Жена ти вече пета година е зодия телец?! Еха! Поред ли ги сменя или ги кара на триади?
7
0