Съвместимост между жена Скорпион и мъж Близнаци

Зодиакална Съвместимост

Любовта между жена Скорпион и мъж Близнаци е драматична, но и много завладяваща. Те постоянно ще се карат и ще се сдобряват, ще се разделят и ще се събират, но любовта им ще е много силна.

Двамата партньори не трябва да се карат за дреболии, защото това ще отприщва всеки път спомени за предишни караници и скандалите ще са безкрайни.

Любовната им връзка е истинско изпитание и за двамата, но резултатът си струва, тъй като емоционалната им връзка е много силна.

Скорпион

Мъжът Близнаци не търпи прекалено силната привързаност, както и прекалено големите ограничения. Той цени много високо своята свобода и независимост. Трудно ще го накарате да се лиши от всичко това заради любовта.

Дори когато обича някоя жена много силно, той ще отстоява правото си да бъде свободен. Не можете да очаквате от мъжа Близнаци да ви бъде верен. Но точно с това жената Скорпион не е съгласна.

Жената Скорпион е собственическа натура, тя не търпи мъж, който флиртува, още повече пък мъж, който открито й изневерява. Жената Скорпион иска нейният избраник да принадлежи само на нея. Тя е ревнива до невъзможност и го ревнува дори от сервитьорките в кафенетата.

Близнаци

За да задържи мъжа Близнаци, жената Скорпион е готова да му угажда през цялото време. Тя ще се откаже от собствените си амбиции и желания, за да задържи мъжа Близнаци колкото може по-дълго. Накрая може дори да капитулира и да приеме и изневерите му, само и само да е с нея.

Ако жената Скорпион реши да оказва натиск върху любимия си, той няма да търпи подобна намеса и има голяма вероятност да я изостави. Това ще отприщи целия гняв на жената Скорпион, която обаче ще загърби чувствата си, за да се опита да си върне любимия.

Трудностите при тази двойка възникват, когато реши да живее под общ покрив. Жената Скорпион постоянно ще критикува партньора си, като по този начин ще предизвиква у него буря от отрицателни емоции.

След като се скарат, двамата ще си прощават и това ще продължава до безкрайност. Нервите, които ще изхабят в тази връзка, може и да си струват, ако и двамата преценят, че са намерили любовта на живота си.

Рейтинг

5 5
4 4
3 7
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
зуза
зуза
03.02.2015 17:50
Аз пък всички мъже близнаци,които познавам, а те са поне 5, са в дълги връзки/бракове и много гледат жените си
4
0
наташа
наташа
26.07.2014 15:13
Аз съм скорпион и от 5 години съм с мъж близнак, трудна работа.
Винаги трябва да си остоумна, да си начетена, да имаш много теми за разговор, много клюки но верни разбира се.От време на време трябва да им се показва, че света не се върти около тях и да им се показва, чи има и други, които те харесват.Просто трябва да не му остава време за глупости. Много е важно в секса да сте без задръжки
16
0
Емоционална
Емоционална
19.06.2014 12:11
В момента съм в началото на "нещо" с Близнак. Аз самата съм скорпион. Казвам "нещо", защото не бмога да го определя дали ще се превърне във връзка, тъй като той няма против да си ляга с мен и да правим секс по 3 пъти на нощ, а през деня не спира да флиртува с колежката, а и тя го посещава.. въобще не знам докъде ще го добутаме. Сега съм му сърдита и търся варианти как без да му ограничавам свободата да постигна своето - да спре да се захласва по други .. Трудна работа!
6
1
bear4eto
bear4eto
30.07.2014 21:28
Много е трудно, аз имах "изпепеляваща" във всяко едно отношение връзка с близнаци! Изпращаше ме на седмото небе, после ме закопаваше! Бяхме 2год и половина заедно,а се Разделяхме1 год.
3
0
Мариана
Мариана
19.06.2014 16:54
Достоевски е посветил цял роман на такива жени като теб!
0
0
stan
stan
04.12.2013 09:20
Аз съм близнак с асц, скорпион, и съм стигнал до извода че най успешна може да е връзката със скорпионка или рак, искам скорпион бе хора, толкова са скучни всички,имам колежка на работата с очи си говорим, доста ми е сексуално поведението понев мислите ми, не съм срещнал жена която да задоволи сексуалния ми глад, няма пламък чували с картофи има и на пазара. най емоционалния контакт пълен с тръпка може да се случи само между дра представителя , остава аз да си намеря моя.......
7
0
:)
:)
03.09.2013 15:26
Всичко написано е много вярно!Моята връзка е точно такава....
1
0
Камелия
Камелия
12.08.2013 13:08
Абсолютно вярно е! За тези от вас, които смятат да се впуснат в подобна връзка, препоръчвам ви да си спестите времето, нервите, болката и разочарованието, като изобщо не започвате връзка. Наистина любовта ви в началото ще е много пламенна, но накрая ще се чувствате изцедени откъм емоции и чувства.
10
0