Съвместимост между жена Скорпион и мъж Стрелец

Семейство

Мъжът Стрелец и жената Скорпион са интересна двойка, тъй като представляват съюз на Огъня и Водата. Техните отношения са доста странни, защото и двамата ще се опитват да манипулират другия.

В същото време обаче и двамата партньори са способни да изпитват дълбоки чувства. Те имат всички шансове да имат сериозна, пълна с емоции връзка, която да продължи много години.

Мъжът Стрелец е човек, който обича да контактува с нови хора, постоянно иска да е с приятелите си и завързва нови познанства с лекота. Той винаги е душа на компанията и е в стихията си, когато е сред много хора.

Хороскоп за съвместимост

Жената Скорпион само се прави на много контактна, това е маска, зад която крие своя инат и стремежа си да наблюдава и да контролира ситуацията.

Двамата партньори дори няма да подозират, в каква буря от емоции ще попаднат, когато се обвържат сериозно. Характерът на мъжа Стрелец ще се промени под влияние на улегналия начин на живот, а жената Скорпион ще прояви своята истинска същност постепенно.

Те могат да играят един с друг, докато изучават характерите си и може да се стигне дотам, че да превърнат тази игра в смисъл на съвместния си живот.

Зодия Стрелец

Разликата е в това, че мъжът Стрелец води тази игра открито, а жената Скорпион прави тайни ходове, за да спечели играта по нечестен начин. За нея това е съвсем нормален начин на поведение и тя няма никакви скрупули, когато играе нечестно.

Мъжът Стрелец ще нанася ударите си направо, докато жената Скорпион ще събира обиди и агресия, и ще избухва от време на време, като ще нанася удари под кръста на любимия си.

Но след като преминат през периода на адаптация, двамата ще успеят да живеят добре. След всяко скарване двамата ще се сдобряват бързо и ще забравят за обидите и ударите, които са си нанесли взаимно.

Между двамата възниква истинско приятелство, след като отмине първоначалният порив на страст. Двамата могат да са дълго време заедно, ако положат усилия да прощават бързо на любимия си грешките му.

Тяхната любов ще бъде изпълнена с трудности, но двамата са много щастливи един с друг и си струва да направят някои отстъпки, за да са заедно.

Рейтинг

5 11
4 8
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Anna
Anna
12.11.2014 14:02
Имах такава връзка с такъв човек със зодия Скорпион, но нещата не се получиха между нас. И двамата бяхме инатливи, директни, открити и имаше постоянно караници между нас двамата. Винаги се борихме. Много трудно ми беше, но не се отказвах, защото го обичах много този мъж. Страстта ни винаги беше голяма между нас двамата. Дори да се караме и по време на караницата се награбвахме. Но от връзката ни се отказа той, иначе не бих се отказала никога от връзката ни.
3
3
стрелец
стрелец
12.10.2013 01:09
В отговор на Анета,ще кажа,моята в-ка със скорпион се описва точно тук въпреки,че аз съм стрелец а той скорпион.Прочетох и обратната страна,но в тази статия повече се откривам..:)..Но,ще видим продължението..;)
1
1
Скорпионка ,женена за стрелец от 15г.
Скорпионка ,женена за стрелец от 15г.
17.09.2013 14:32
Тази статия много точно описва отношенията между двете зодии.Мога да кажа,че имахме повече караници в началото на брака ,отколкото сега.Свикнахме си на характерите,за много неща сме на едно мнение.И което е много важно-позитивизма и любовта на стрелеца винаги може да ни извади и от най-голямата дупка/само скорпион може да разбере за какво говоря/.
10
0
И аз съм Скорпионка
И аз съм Скорпионка
05.09.2013 16:43
:) Има доста верни неща в статията- вече 14 години съм омъжена за Стрелец,и въпреки ,че не ни е било винаги лесно и безоблачно, брака ни оцеля и превъзмогнахме много различия и проблеми помежду си,дори страстта да не е като в началото,той винаги ще е човека,на когото мога да се опра и който ми е верен спътник в живота.
3
0