Съвместимост между жена Стрелец и мъж Близнаци

Хороскоп за съвместимост

Близнаците и Стрелците имат много прилики помежду си. И двата зодиакални знака са любители на свободните отношения и дългите разговори. Стрелецът е ценител на любовта, докато Близнаците ценят умствения обем.

Един мъж Близнаци е скитник и смята промяната на личността си само за част от рутинните процеси. Той е чаровник с дамите и честен в семейните, и приятелски отношения. На мъжа Близнаци е по-удобно да прескача от област в област в живота, отколкото да се установи в една точно определена.

Артистичен събеседник и интелектуално улегнал, той може да има почти всичко, което желае. Жената, която ще бъде до него, ще е подсигурена с дома и пространството, които заслужава.

Жена Стрелец, мъж Близнаци

Жената Стрелец е топла и грижовна, като може да бъде и доста уязвима. Тя притежава чиста откровеност, с която може да докосне сърцето на всеки. Резките промени на настроението - от щастливо в тъжно, са й присъщи, както смяната от весело настроение в дълбоки, мрачни и саркастични мисли.

Когато е влюбена, жената Стрелец дава всичко от себе си- цялото си внимание и цялата си любов. Тя жадува за чисти чувства и преданост, и този, който й ги предостави, получава най-доброто от нея.

Мъжът Близнаци първоначално е привлечен от жената Стрелец чрез силното и магнетично влияние. Тя действително притежава качества, които мъжът Близнаци желае да има. Тяхното физическо привличане влиза във война с умственото и емоционалното, а това може да затвори пътя на връзката.

Стрелец

И двамата са като деца в сърцата си, нуждаещи се от своята независимост, отделни мечти, но и желание да се обединят силните си страни.

Чарът и начинът на изразяване на Близнаците правят жената Стрелец луда по него. На нея никога не и е скучно с такъв пълен с въображение, и творчество човек. В действителност той подобрява нейната креативност. Близнакът обаче трябва да работи над сарказма си, за да не нарани неволно Стрелеца.

Тя, от своя страна, е сигурна в себе си, както и в способностите си, докато Близнакът я учи да се доверява и да бъде уверена. Той трябва да е сигурен в Стрелеца, тъй като тя винаги ще е честна и искрена с него. Споровете между тях извеждат най-страстните страни на зодиите им, но това само стимулира връзката им.

Когато мъжът Близнаци е в емоционална връзка с жената Стрелец, те се изкачват на по-високо ниво на преданост и разбирателство, където двамата стоят настрана, но само за да се подкрепят взаимно.

С хода на времето Стрелецът се научава да разбира неизказаните думи на мъжа си Близнак, а той придобива нейната честност.

Рейтинг

5 13
4 7
3 2
2 7
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Bon
Bon
26.12.2014 09:36
Почти всичко е вярно
12
1