Съвместимост между жена Козирог и мъж Везни

Хороскоп за съвместимост

Везната и Козирогът високо ценят стойността на партньорството си, като са еднакво ангажирани с него, но по различен начин. Козирогът е малко по-резервиран от Везната, когато става дума за изразяване на емоции, докато при нея практическото изразяване на любовта е поставено на пиедестал.

Мъжът Везни е много добър слушател. Използва логика и интелект във всеки аспект от живота си. Аурата му е много приятна, а съчетана и с прекрасната му усмивка, може да улови всеки поглед.

В своята същност е сантиментален, внимателен и интелигентен човек, с готов отговор на всички въпроси. Везната търси баланса и е винаги справедлив с хората около него. В любовта е много романтичен, като избягва всякакъв вид конфликти с жената до себе си.

Флирт

Жената Козирог е истински лидер. Тя е един много достойна и силна. Обикновено избягва повърхностното и неадекватно поведение, особено в обществото. Обича хората с амбиции и самочувствие, като тя притежава и двете.

Изкачването по социалната стълбица за нея е цел, чрез която да се чувства важна. Жените под този зодиакален знак са много привързани към семейството и близките си.

Грижат се за тях и ги защитават по всички възможни начини. Във връзка са много предани партньори, изискващи от мъжа си стабилност.

Жена Козирог и мъж Везни

Красноречието и романтиката са важни за мъжа Везни, а Козирог оценява чувството за сигурност, което той и дава. Неговата готовност да се приспособи към нейния стил на отношение я карат да оцени и признае неговите качества.

Везната пък се нуждае от подкрепа и надеждност, а не от натиск. Ако жената Козирог си позволи да го притисне, той може да се почувства много наранен, а егото му не се лекува бързо.

Като цяло мъжът Везни е най-неустоимо очарователният джентълмен от всички зодиакални знаци. Подкрепя изцяло жената Козирог във всеки един смисъл на думата, а от нейна страна получава лоялност и преданост.

Но от друга страна мъжът Везни винаги ще държи на своята независимост и трябва да внимава да не отхвърли твърде остро жената до себе си.

Когато винаги предпазливите мъж Везни и жена Козирог започнат връзка, ще намерят взаимното доверие. Ще открият красотата на любовта, засенчваща целия свят.

Всеки път когато се взират в очите на другия, кръвта им бързо ще се втурва във вените, а сърцето ще забива лудо.

Рейтинг

5 4
4 7
3 6
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Бенгъзара
Бенгъзара
09.07.2014 19:00
Имах ме перфектна връзка и много силна любов и край.Пожелавам на всеки такава любов,но болката после е също толкова силна,а край има винаги.И понеже сте любопитни! Не се разделих ме,защото не се обичаме,а ни разделиха "доброжелатели" 2 пъти.Успех на такава връзка между тези зодии,страхотно е!
19
0