ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Рак и мъж Стрелец

Съвместимост между жена Рак и мъж Стрелец

Любовен Зодиак

Когато Рак и Стрелец започнат връзка, това е една много объркваща комбинация. Въпреки това тя има потенциал, ако те са готови да се приемат такива, каквито са.

Мъжът Стрелец никога не е сам. Винаги е заобиколен от тълпа от хора, най- вече от женски пол. Неговият ентусиазъм и любопитство са заразни. Силно оптимистичен е и се доверява на всеки.

Това обаче му носи много болки и разочарования от постъпките на околните. Да бъде с него ще донесе забавления и приключения на жената Рак, но в същото време нетактичната откровеност на мъжа Стрелец могат да я наранят.

Зодия Рак

Жената Рак притежава грижовен характер и кара всеки да се чувства обичан и необходим. Независима е по отношение на умствени и парични възможности.

Семейството и близките и винаги са приоритет в живота. Жената Рак е дама, която може да съчетае перфектния дом с високо управленческия пост.

В любовните отношения с мъжа Стрелец тя му дава цялото уважение и дори превъзходството, което заслужава или изисква. На моменти обаче чувството и за притежание могат да са притеснителни за мъжа до нея, и да го накарат да се чувства неловко.

Зодия Стрелец

За жената Рак, да бъде с мъж Стрелец е все едно да се вози на влакче в увеселителен парк, пълно с ентусиазъм. Тя винаги му дава добри съвети, които леко и ненатрапчиво го водят към успеха.

Ентусиазмът и свободната мисъл на Стрелеца го карат на моменти да казва повече, от колкото е уместно. В този момент изключително чувствителната жена Рак може да изтълкува погрешно ситуацията и да усети уязвим трепет в душата си.

В същото време обаче мъжа Стрелец усеща нейното чувство за притежание и я оставя да го разпростре, за да се чувства спокойна.

Когато любовта на огнения Стрелец влезе в контакт с водния знак на жената Рак дългосрочните планове се основават на невинната чистота и гладкост в отношенията им.

Когато верността и предаността им си отговарят безусловно, любовта им представлява невероятно единство. Той става все по-стабилен и надежден, а тя - по-отворена и сигурна с всеки изминал ден.

Предаността и уважението, както и всички добродетели на любовта се съчетават в тази двойка, като определят душите им една на друга.

Рейтинг

5 3
4 3
3 4
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Петър
Петър
21.08.2013 18:15
Абсолютно вярно!
15
0
Бони
Бони
12.08.2013 21:31
Страхотно казано –самата истина,това сме аз и моят огнен стрелец
17
0
Клайд
Клайд
12.08.2013 20:01
Уникално описание на връзката между жена рак и мъж стрелец.Все едно нас описахте.Браво
15
0