ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Водолей и мъж Водолей

Съвместимост между жена Водолей и мъж Водолей

Хороскоп за съвместимост

Когато двама Водолеи попаднат в мрежите на любовта и се харесат, това е началото на една връзка с много неизвестни. Те биха изпитвали силно приятелско чувство помежду си и ще зачитат взаимната си независимост, но в отношенията им ще липсва топлина и страст, тъй като и двамата са сдържани и емоционално студени в поведението си.

Водолеят мъж е интелектуален тип личност, демонстриращ много добро приятелско отношение към всички, и има общителен и ведър характер. Той никога няма сериозни проблеми с приятелите, в действителност, през целия си живот се сприятелява с нови хора, независимо от каква социална прослойка са, на колко година са и от каква националност са.

Любимо занимание на този мъж е да се рови в скътаните под повърхността страни от характера на човека отсреща, за да разберете какво се крие зад маската му. За него всеки човек би трябвало да е извезан от сложно устроена психология и да е по-интересен, отколкото показва пред другите.

Мъжът Водолей никога не гони постигането на някакъв социален престиж непременно и цени собствената си независимост и самостоятелност много високо. В една връзка той е един много сговорчив и неконфликтен партньор, който уважава и разбира своята любима, но мрази да се чувства надзираван, преследван и като нейна даденост.

Предлагане на брак

Жената Водолей е силна и независима дама, която много добре се справя в живота и й се отдава почти всичко, но тя е малко объркана и разсеяна за реалността и нейните сурови факти. Тази жена върви по друг път, който заобикаля винаги прекия сблъсък с уродливото, некрасивото, смущаващото и отчайващото в живота, като предпочита да се отдава на мечтите си повече, отколкото на хората около нея и връзките си.

Нейното съзнание се носи из мисловни поселения, в които прекарва много време и за които другите смътно подозират, защото нямат нейната безгранична и сложна фантазия. Тя чува, вижда и усеща неща, които за другите са недоловими.

Жената Водолей преминава през живота, изглеждайки дистанцирана и никога не твърде емоционална привързано към нещо, но определено е много ангажирана социално личност. В любовния си живот е всеотдайна и вярна, но нейният любим трябва да й дава свободата, която търси от време на време и да не се опита да я обвърже напълно към себе си.

Нежната представителка на зодия Водолей може да няма прекалено много приятели, но тя се разбира толкова добре дори и с приятелите на своя партньор Водолей, че те изглеждат повече хора от нейното обкръжение, което кара любимият й винаги да се чувства добре и възхитен за тези нейни качества. И двамата умеят да разговарят и да се разбират с познатите на другия и „плават” като в свои води сред всякакви социални кръгове, показвайки естествено любопитство и очарование към нови хора.

Може би понякога това ги захласва толкова много, че губят любопитството си един за друг. Тя може да предпочете да запази своите цели и те да се различават от тези на Водолея мъж. И двамата могат да имат затруднения да изразяват себе си и да споделят какво им се случва в личния им свят, което може да засегне отношенията им и да ги направи повърхностни. Изневярата не е част от техния начин на живот обаче.

Хороскоп за Водолей

Мъжът Водолей може да бъде прекрасен приятел, както и добър любовник за своята любима от същата зодия, но понякога се държи много повече именно като приятел, отколкото като влюбен. Колкото повече опознават своите качества във всекидневния си живот, толкова по-добре градят основните за една дълготрайна връзка "придържащи елементи". Той е не само отзивчив приятел, който ще подкрепи своята любима Водолей, а също така има и необходимите качества да стори това.

Най-милите моменти между тях са, когато той неочаквано й направи приятна изненада и всъщност тогава може да забележи любовта и ангажираността й към връзката им. Най-обикновено те създават една спокойна и стабилна връзка. И за двамата е твърде удобно да живеят със статуса "просто приятели" и наистина не виждат, че е нужно да стигнат по-далеч от това. Много пъти тази прекалена приятелска омая е и причината много двойки зодия Водолей да не се оженят.

Когато две лесно сприятеляващи се личности като мъжа и жената Водолей започнат да усещат емоцията на по-интимната любов, това създава взривоопасен екстаз в отношенията им. Магията на тяхното единомислие и почти сходни интереси е толкова силна, че прави любовта им по-дълбока, а и приятелството им по-пълноценно. С течение на времето той става все по-отговорен, а тя става все по-стабилна емоционално.

Те обикновено се обединяват в преследването на едни и същи цели, които успяват да постигнат с лекота, изпитвайки щастие, че правят нещо съвместно. Както всеки път пролетта ни носи надеждата за нов живот, така и тяхната любов може всеки път да се раззеленява и да предвещава нови и нови открития за другия и да предизвиква по-силни чувства. Мъжът и жената Водолей, които са напълно ангажирани един с друг, никога не се чувстват отегчени и не се нуждаят от друга компания, защото дълбоко в себе си си приличат като близнаци - души и разбират от какво най-много се нуждае другият.

Зодия Водолей

Сексуалната съвместимост на двамата става още по-силна и хармонична, след като са се разкрили напълно пред другия. Те автоматично знаят почти всички малки сексуални тайни на половинката си и достигат до физическо удовлетворение сравнително бързо. Страстта в чувствата им идва с голямо закъснение, но когато вече се появи, тя е така естествена, сякаш винаги я е имало, и странно хипнотизира и двамата.

Той ще оценява критично тялото й, естетическа му стойност, красотата му и съблазнителността му. Въпреки че отегчението обикновено настъпва по-рано между двамата, тъй като нямат много различия и притежават почти еднакви качества, те се радват на силна физическа връзка, която почти смятат за напълно съвършена. Освен сексуалната страна в отношенията и двамата могат да разберат, че има още какво да ги заинтригува в другия на емоционално и духовно ниво.

Водолеите са склонни да се оплакват за всичко и за онова, което виждат, че не е наред в света около нас и очакват да се случи някаква незабавна промяна, доколкото тя не е свързана с това те да се променят. И двамата не могат да правят компромиси с отстояването на своята индивидуалност и искат първо да се мисли за тях и техните нужди. Жената Водолей трябва да се опита да е вярна и да е добра съпруга на своя любим от същата зодия, а той трябва да може да се превърне за нея в много повече, отколкото просто съпруг и мъж, който я осигурява.

С малки взаимни компромиси и от двете страни, обаче, тези сложни моменти между двамата могат да се надмогнат. Когато не възникват противоречивия в тази двойка, тя може да се съсредоточи върху една обща цел и да работи за нейното постигане. Ако пък двамата се скарат, лесно могат да избягат и да се отделят в работата по техните лични задачи и дейности, докато напрежението затихне.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 4
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Мартин
Мартин
19.09.2014 08:39
Е,това с компромисите важи за всички.
4
0
cvetelina
cvetelina
01.07.2013 15:26
без компромиси нищо не става.
3
1