ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Водолей и мъж Лъв

Съвместимост между жена Водолей и мъж Лъв

Флирт

Връзката между Лъв и Водолей е случай, в който важи изразът "противоположностите се привличат". Тъй като те са опозиционни знаци, могат както да бъдат очаровани един от друг лесно, така в същото време да останат доста разочаровани от това, че са били един с друг. Лъвът е себе-личностно концентриран и се изявява, за да обере овациите на другите, докато Водолеят е по-загрижен за колектива и неговите интереси.

Един мъж Лъв е символ на силата и издръжливостта. Той е благороден, с прекрасна осанка и може да се чувства наистина силно привързан. Щедър е на времето, внимание и пари към своите близки. Този мъж е винаги нащрек, бдителен и готов да води всяка инициатива и да вземе лесно решение.

Лъвът не може да е смирен или пасивен, по какъвто и да е начин, и въпреки че не му е присъщо да е жесток, никога не отстъпва крачка назад по изминатия път или след отстояна позиция или когато възниква спор и винаги се стреми към победата. Той не си губи времето в заигравания и отлагане на ухажването и се приближава с приповдигнат ентусиазъм, ако се почувства привлечен от избраницата си. Показва винаги любовта си към своята половинка и никога не е хладно сдържан или дистанциран.

Любовна Съвместимост

Жената Водолей говори меко, плавно и скромно и може да изглежда леко неуверена, но винаги е любезна и вежлива. Тя е малко по-безгрижна като натура и е личност с най-развихрена мечтателност. Не обръща внимание на нищо конкретно, банално и скучно и иска спокойствие и нерядко- уединение. Нейната тиха и спокойна същност я прави да изглежда доста улегнала, но и податлива на манипулация.

Въпреки това, тя е предразположена да разруши за миг този образ и да пролива сълзи, като бъде завладяна от неконтролируеми емоции неочаквано при най-малък повод или при случайно изречена дума. В една връзка тази жена обича да бъде подтиквана към действие от нейния любим. Тя може да изглежда, че не се вслушва толкова много в мнението на мъжа до нея, но ако той я насърчава и я подкрепя, жената Водолей се обръща с благодарност към него. Такава тя е идеална половинка и най-добър приятел.

Има сякаш някакъв таен знак и подканящ призив в хладното и спокойно присъствие на жената Водолей, което привлича горещия темперамент на мъжа зодия Лъв. Той се нуждае от изобилие на обич, топлота и състрадание, дори да осъзнава, че тя изглежда малко незаинтересована и резервирана. Поради различията в техния характер, е възможно да възникват големи спорове между мъжа Лъв и жената Водолей, но ще приключват по-лесно, отколкото повечето раздори при други двойки.

Тя лесно може да се сприятели с хора и от двата пола, но трябва да бъде внимателна, за да не изостри ревността на своя партньор Лъв. Той не може да си представи да бъде поставян на втори план и наистина се нуждае постоянно от обич, а ако не я получи, може да се почувства ужасно депресиран и нещастен. Този мъж отказва открито да признае нуждите си пред своята любима Водолей, но тя продължава да се държи, както си иска, независимо дали е демонстрирал своето раздразнение, затова се нуждаят от повече търпение и толерантност един към друг, за да може връзката им да просъществува.

Любовен Хороскоп

Силната личност на мъжа Лъв впечатлява жената Водолей от все сърце. Всеки може да остане смутен и озадачен от странното й поведение, но той е човек, който е търпелив и обикновено се преструва, че не забелязва нейните ексцентрични прояви и действия. Той никога не пропуска нищо и не може да бъде уловен, че е неподготвен. Лъвът предвижда всичко и нейното поведение не е изключение, или поне така му се иска да смята.

Той знае всичко, което се отнася до логичното и измеримото в реалността и ако има нещо, което все още представлява неясен въпрос за него, търси настървено всички възможни отговори и провежда много разговори, за да стигне до разбиране на всички факти, които го интересуват. Връзката на тези двама души е винаги оригинална и нестандартна. Те обожават да се отправят на далечни пътувания и да се захващат с различни проекти, които да осъществят заедно.

Скъпоценният дар на безусловната любов може да се появи и във връзката на мъжа Лъв и жената Водолей. Той преодолява с времето своята несигурност по отношение на нея и разчита все по-добре нуждите й, като й позволява да се чувства свободна, докато тя започва да осъзнава какво иска нейният любим и става все по-изразителна и мила в показването на любовта си, както и започва да прекарва повече време с него. Те са не само физически привлечени един към друг, но също се възхищават взаимно на своята индивидуалност и уважават отличителните личностни черти на другия.

Хороскоп за Съвместимост

И двамата се чувстват напълно щастливи в своята компания. Той винаги знае как да внесе повече топлота и уют в живота им, а тя умее да направи всичко по-интересно и с приключенски привкус. Дали се излежават върху зелена поляна или са на почивка в планината, или на море, те често могат да имат романтични изживявания и вълнуващи планове, за да поддържат пламъка на чувствата си силен.

Мъжът Лъв и жената Водолей могат да решат почти всеки спор, сдобрявайки се със секс. И двамата имат изключително силна физическа връзка, която е съчетание от психическа, емоционална и физическа страст. Тяхната любов има стар романтичен стил, при която сливането на тялото и душата е идеален начин за изразяването на взаимни чувства.

Въпреки че жената Водолей е понякога саркастична и с унесено от мечти съзнание, не след дълго тя може да се отдаде в прегръдките на любимия си Лъв, който има силни емоции и неудържимо сексуално желание. В такива моменти всички спорове и различия се претопяват в мига на страст и отдаване. Жената зодия Водолей става по-любвеобилна, водена от поведението на своя партньор, и може да покаже безрезервната си отдаденост, на която наистина е способна. Всеки път, когато те останат насаме, между тях отново припламва копнеж един към друг.

Противоположните мнения, които мъжът Лъв и жената Водолей отстояват винаги с голяма упоритост, може да се окажат голям проблем за стабилността на връзката им. Тъй като и двамата проявяват инат, това може да увеличава напрежението между тях във времето.

Тя лесно може да остане раздразнена от арогантността му, а той е склонен да се цупи детински, когато не получава вниманието, което така заслужава според „скромното” си мнение. Ако двамата положат усилия да привнесат вибрация на малко спокойствие и да не бъдат толкова агресивни помежду си, могат да се надяват на съвместно бъдеще.

Също така трябва да повярват, че могат да научат много важни неща от опита на другия. Мъжът Лъв може да научи жената Водолей на самоконтрол, от своя страна, тя може да му покаже, че той не трябва да бъде толкова горд и винаги да е в авангарда на събитията, защото това му създава непрекъснато напрежение.

Рейтинг

5 5
4 6
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
cvetelina
cvetelina
08.07.2013 19:15
мисля че вчера бях писала по темата.не мога да разбера защо е изтрита.какво да кажа за този мъж.нека си е такъв какъвто си е.явно е силна натура.но нека да знае че и жената си има достойнство.и не трябва да я обижда.
6
2