ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Връзката между жена Водолей и мъж Скорпион

Връзката между жена Водолей и мъж Скорпион

Съвместимост на зодиите

Скорпион и Водолей - това е една от най-предизвикателни комбинации в астрологията. В действителност е малка вероятността да се харесат и биха намерили в другия доста причини, за да го определят за странен и антипатичен.

Истинската любов обаче има силата да променя всяка съдба и да съчетава в едно цяло напълно противоположни характери, достатъчно е само да се научим да приемаме и разбираме света на другия, което е от определящо значение за всеки тип отношения. Представителите на зодия Скорпион и на зодия Водолей могат да бъдат заинтригувани от загадъчната натура на другия.

Мъжът Скорпион е силен, пробивен и находчив във всичко, което прави. Упорит е и не обича някой да споделя с него контрола над ситуацията, както и не му харесва, когато трябва да разпредели управлението на някакъв проект или бизнес начинание с партньор. Той обича да има пълна власт над действията си и да доминира. Насочва се там, където ще си извоюва нужната си автономия и свобода. Възможно е да потъне в силна и неочаквана депресия или да достигне опияняващи висини на екстаза и щастието. Подозренията, които изпитва, често пъти са прекалено фрапиращи и помрачават чувствата му.

Мъжът Скорпион е постоянен в мнението си към другите и нищо не може да опорочи доверието и лоялността му към всеки, който е показал, че го заслужава. Всяка жена трябва да бъде напълно сигурна дали наистина иска да спечели този мъж, защото след като веднъж пристъпи в неговия свят, е почти невъзможно за нея да излезе и да го напусне.

Жената Водолей е много дружелюбна по природа и лесно й проличава какво чувства. Тя не обича дипломацията и завоалираните изрази, въпреки че доста често си служи с тях. При нея подходът към хората не е предварително премислен и изчислен и тя е наистина много спонтанна. Жената Водолей е упорита и независима личност, която да се опитва да бъде обвързана напълно, е безсмислено.

Тя има силно развита индивидуалност и жадува за промяна всеки момент от живота си. Въпреки че може да направи света на мислите на своя любим по-красив и изпълнен с очарование, тя едва ли би се застояла дълго време при някого. Ако реши да остане до избраника си, към който трябва да изпитва възхищение, за да може да повярва, че е единственият за нея, жената Водолей може да се окаже добра половинка. Достатъчно е да й се дава уважението и свободата, които заслужава и към които цялата й същност се стреми.

Хороскоп за съвместимост

Мъжът Скорпион харесва жената Водолей заради нейната независимост и подчертана индивидуалност. Тя демонстрира понякога любопитна за останалите невинност, което го кара да „падне в краката й”, но същевременно с характера й трябва да се съобразяват всички, които я ценят. И двамата много си проличат в този аспект. Нищо не ги задължава да поставят другия на първо място, защото и той, и тя не изискват това. Те са достатъчно щастливи да останат сами със себе си и не се нуждаят от неизменното присъствие на любимия.

Могат да поставят кариерата и сигурността на дома си като най-важен приоритет. Когато въпросът опре до семейните им задължения и проблеми, за тях всички други притеснения и ежедневни отговорности минават на заден план. Ако са скарани, това може само да укрепи връзката им, вместо да я разстрои, особено когато мъжът Скорпион е готов да успокои темперамента на жената Водолей и да я смили със своята нежност.

Той е винаги способен да изумява и възбужда интереса на жената Водолей с неговите загадъчни постъпки и иносказателно изречени думи. Този мъж обича да я защитава и да се отнася към нея като принцеса, която може да получи всичко, което търси в мечтания любим. Тяхната връзка ще се носи безметежно по течението на ежедневието, докато животът не ги тества за сериозността на желанието да са наистина готови да направят компромис, за да бъдат с другия.

Скорпион

Жената Водолей трябва да покаже предаността си към мъжа Скорпион, за да може той да се чувства уверен и да не я ревнува. Но ако тя се превръща в безгрижно момиче, което й се отдава съвсем естествено, или той стане безкрайно мнителен и властен, между двамата се поражда силно възмущение и взаимна антипатия.

Въпреки че не е никак трудно да се разгневи мъжът Скорпион, той все пак знае как да запази хладнокръвие дори в кулминацията на растящото си негодувание много повече, отколкото тя може да направи същото на негово място. Жената Водолей може да се научи да контролира своя гняв и емоции, а той може да бъде добър учител в това. Ако тя не се поучава и не взима пример от него, за да стопира странните си изблици, може това да го накара да загуби уважение към нея, което пък да доведе дори до край на връзката им.

Докато се носят на вълните на любовта, мъжът Скорпион и жената Водолей могат постепенно да приемат начина на мислене и възгледите на своя партньор, а така съвместният им живот да стане по-уютен и хармоничен. Тя може да го научи да бъде малко по-отстъпчив, а той- нея да бъде по-изразителна емоционално и привързана към близките си и семейството си. Заедно те създават силен съюз, изпълнен със съпричастност, уникално приятелство, основано на взаимния интерес на двамата да философстват обширно, и отговорност към другия.

Те присъстват деликатно в света на своя любим, без да се прикрепват обсебващо към неговата личност. Техният общ дом е едно уютно и приветливо кътче, където правата и задълженията са взаимно споделени и справедливо разпределени. Фантазията на жената Водолей може да го обзаведе по неповторим начин и да внесе най-различни малки идеи в интериора, а Скорпионът ще помага въодушевено за всяко нещо, което касае по-тежката домакинска работа.

Водолей

В сферата на тяхната сексуална връзка има постоянно несъответствие на желанията. Мъжът Скорпион може да бъде силно емоционален, а жената Водолей изглежда твърде откъсната от реалността и емоционално дистанцирана, дори ако се радва истински на близостта им и го желае. Друга странна черта на техните отношения е бързата промяна в мисленето, което жената Водолей има, а той губи много енергия, за да се опитва внимателно да я върне към реалността.

За да се избегне конфликт между тях, тя е този партньор, който трябва да вложи малко повече усилия, състрадание и разбиране към него. Той ще го оцени и го заслужава, тъй като е човек, за когото няма неразгадаеми любовни тайни и умее да предразположи към сантиментално съзерцание и най-студено емоционалната жена, като я кара да се чувства истински ухажвана и харесвана.

Колкото повече успява да се отдели в леко уединение от света, запази своята независимост и възможността да се вижда със своите приятели, толкова по-склонна е да се отдаде на своя любим напълно. Жената Водолей и мъжът Скорпион могат да станат една прекрасна двойка, споделяща силно чувство на интимност и страстна физическа връзка, ако могат да се нагодят към своите малки различия.

Жената Водолей има склонността да изпада в съзерцание и да изглежда незаинтересована към нуждите на любимия си, което може да направи един мъж Скорпион несигурен, но в същото време това, което може да спаси връзката е, че тя е в състояние да прости и да забрави всяка обида много лесно, а той има на какво да се учи от липсата й на злопаметност и състрадателно сърце.

Скорпионът е изключително раздразнителен и избухлив, въпреки че се старае да не му личи. Това е лесно да се усети от чувствителната и проницателна жена Водолей и я кара да се чувства неспокойна. И двамата много си приличат, защото са противоречиви характери, меланхолични и независими. Добавете към това сложно съчетание малко от мистериозността на мъжа Скорпион и от силната интуиция на жената Водолей и ще разберете защо понякога те спорят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
56
49
32
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Антония
Антония
17.03.2014 10:12
Връзката между двата характера е трудна,но ако намерите общ език тя се превръща в една уникално преживяване и за Водолея и Скорпиона.Понякога е трудно да се намери общ език,за това се прибягва до скандали и понякога физическа саморазправа,но тези скандали са изключително забавни.Понякога и двамата крещят и те не знаят за какво,но след малко им минава.Мъжът Скорпион е изключително избухлив,а жената Водолей не му помага,тя обича да ръчка и да се закача,това изкарва понякога Скорпиона извън равновесие.Тя е свободолюбива,а той обича да знае,че я притежава,той се стреми към пълни права над нея,а тя не е съгласна.Той се опитва да я промени и тя ако го обича истински ще направи всичко възможно,за да промени навиците си и да остане със скорпиона.Двамата могат да изградят една много силна връзка изградена на приятелство,приятелство което е прераснало в бурна любов.Заедно тези два характера се непобедими,стига мъжът скорпион да не ревнува.Той трябва да знае,че жената водолей е такъв характер който,щом един път се влюби отдава цялото си сърце и душа и никога не би изневерила.Сексуалната е енергия на двата характера също е много силна.Жената Водолей иска да опитва нови неща,а мъжът Скорпион винаги има какво да и покаже.Двата елемента се свързват толкова силно,че връзката става все по-трудна и по-трудна за разрушение.Скорпионът обича да наранява и да хапе,за това водолеят е най-подходящият за това...тя не е злопаметна и след кратко време ще му прости,това укрепва връзката им,защото скорпионът се чувства гузен след,като я е наранил.Те трудно ще се омръзнат.Една такава връзка ще е много забавна за двамата партньори,но не само за тях,а и за наблюдаващите.Заради различието в характерите си и неотстъпчивостта на скорпиона може да се озоват в доста комични ситуации.Тя привлича скорпиона с своя вътрешен чар,със своята независимост,потаячност, състрадателност,несломимия и дух и със своето добро сърце,което е готово да прости всичко. Скорпионът намира Водолея за глупав и импулсивен...но след известно време започва да се чуди,как е живял без своя : глупав,забавен,импулсивен,дразнещ,мил,състрадателен,грижовен,любеобвилен , досаден,не млъкващ Водолей!.
20
1
М8
М8
04.08.2015 14:36
Страхотно Тони :)
4
6
Водния и Въздушната
Водния и Въздушната
15.03.2014 21:19
Скорпион - вярно е
Водолей - твърдоглава е .. казва че не е вярно
12
6