ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Риби и мъж Телец

Съвместимост между жена Риби и мъж Телец

Любов

Комбинацията между зодиите Телец и Риби е една от най-благодатните. Въпреки че представителите им имат своите немалко различия в начина на изразяване на любовта си, също така са сериозни и благонадеждни партньори и държат на продължителните отношения. И Телецът, и Рибите се допълват взаимно и могат да споделят много силна връзка, основана на взаимно уважение и разбиране.

Мъжът Телец е тих и честен човек, който често проявява своята воля с доминиращ жест и упоритост, която може да засенчи израза „ може да огъне стомана”.

Той е по-скоро трезв реалист, а не оптимист, но възгледите му са вдъхновени понякога от нотката на идеализацията и авантюризма. Работейки усърдно и постигайки личните си цели, това може да изглежда за хората, които не го познават, като израз на кариеризъм, но те не проумяват важното значение, което той отдава на професионалната си изява.

Взаимоотношения

Забързан и потопен в собственото си темпо, той не е любезен с онези, които поставят под съмнение методите му. В една любовна връзка Телецът е много покровителстващ, със силно собственическо чувство, но и изключително грижовен спътник, притежаващ изискан усет за романтика, който демонстрира понякога открито и без притеснения.

Красиво женствена, изискано романтична, миловидна и предразполагащо спокойна, жената, родена в зодиакалния знак Риби, може да вдъхнови всекиго и да бъде обикната от пръв поглед. Тя изглежда наивна и без реална представа за света и за други хора, но това е просто привидност, защото предпочита да бъде по-лъчезарна, приветлива и дори леко инфантилна. Жената Риби приема и вижда само най-доброто от заобикалящата я среда и се опитва да стои предпазливо дистанцирана от ситуации, които биха могли да драматизират живота й.

Нейната нерешителност довежда обаче до много пропуснати възможности и до застой в ежедневието й. Добре встъпила в сферата на романтиката, тя е способна на най-нежните и трогателни жестове, а когато има връзка се отнася с много уважение и говори за своя избраник по много красив и ласкаещ начин.

Жената Риби може да падне в плен на мъж зодия Телец още от първия миг на срещата им, тъй като той е един силен партньор, който може да се грижи добре за нея и да бди над деликатния й характер. И двамата предоставят един на друг комфорт и домашен уют, за какъвто винаги са копнеели. Когато светът стане твърде непредсказуем и слабо интригуващ за него, или не отговаря на нейните фантазии и идеализирани представи, двамата могат да се оттеглят в пристана, сътворен от другия за тях, където реалността е смекчена и озарена от блясъка на любовта.

Флирт

И жената Риби, и мъжът Телец обикновено са единодушни във възприемането на традиционните си роли и ги приемат. Тя е любезна и често има плах характер, така че е повече от щастлива, когато му позволява да командва „парада”. Отнася се силно отзивчиво към едно мъжествено поведение и уважава Телеца за това, че той го притежава. Спретнатото и организирано домакинство е от съществено значение, за да се чувства той комфортно. Несъмнено за него важи максимата „домът е моята крепост” и е най-щастливият мъж, когато той е подреден с вкус, но понякога може да остане разочарован от липсата на мотивация и желание да чисти у жената Риби.

Мъжът Телец и жената Риби могат да имат перфектен съюз, защото и двамата се нуждаят от сигурността, носеща една сериозна и продължителна връзка. Той е принципно отговорен и изисква уважение и възхищение за качествата си, което за нея не представлява никакъв проблем, а напротив- удоволствие. Това да бъде обожаван го прави още по-щастлив и го размеква, като отвръща с още по-силна грижа за нея. Мъжът Телец винаги се отдава на любовта на живота си и не е спокоен, докато не се увери, че ще я задържи завинаги.

И двамата предпочитат да остават често у дома, което предполага, че ще имат време да се радват повече на взаимното си присъствие. Проблемът между тях може да се появи, когато той се вглъбява в работата си, пренебрегвайки чувствата на своята половинка. Тогава може да стане малко груб и невнимателен. Въпреки това, могат да успеят да изгладят своите дребни несъответствия в разбирането на характера на другия.

Любовна Връзка

Когато жена зодия Риби разпръсква своята неповторима харизма и пристъпва към своя партньор с успокояващото си, ведро настроение и нежна ласкавост, мъжът Телец може веднага да забрави за упоритостта си и да се превърне в благороден рицар със златно сърце. Той няма нищо против да заяви пред целя свят каква невероятна жена е спечелил, но също така все пак я държи покровителствено далеч от светския шум, топло пазейки я в прегръдките си.

Мъжът Телец се грижи за нея от цялото си сърце, за да отвърне на нейната обич. Зимите им на отчуждение са по-топли с блещукащи звезди и витални снежинки, а тяхното лято на най-щастливи мигове е слънчево, с прелитащи червени пеперуди на любовта и изпълнено със свежестта на утринната роса.

Сексуалната връзка между жената Риби и мъжа Телец се отличава с неописуемата красота на истинската любов и еднаквото посвещение от двамата. Тя прекарва толкова много от времето си в мечти и фантазиране, че често пропуска голяма част от това, което всъщност се случва около нея. Сексът с мъжа Телец рязко я връща в реалността, като за нейна изненада, случващото се е още по-красиво, отколкото замечтания й идеал.

Съвместимост между жена Риби и мъж Телец

Той, от друга страна, прекарва твърде много време в суровата, скучна и сивкава действителност и когато погледне в замечтаните очи на неговата любима Риби, тя го въвлича внезапно в един свят, който се простира отвъд всичко, което някога се е надявал, свят на изтънчена вербална и физически романтика. Въпреки че той самият не е силен в изразяване на чувствата си чрез думи, може да демонстрира привързаността си, правейки страстно любов и това да накара жената Риби да се почувства поласкана и сигурна.

В отношенията на мъжа Телец и жената Риби, проблемите могат да възникнат, когато на двойката се наложи да излезе извън предела на своя уютно създаден, защитен свят и се изправи пред всички предизвикателства на жестоката, студена и практично устроена реалност отвъд. Двамата имат противоположни начини на виждане на света и разглеждане на фактите, а това сформира техните различия.

Той често предпочита да замълчи преди да говори, ако не е сигурен в нещо, а за жената Риби истината е витиевата категория, изцяло зависеща от моментни настроения и впечатления. Тя не умее да вижда нищо в черно или бяло, вместо това, животът е оцветен с цяла дъга от променящи се цветове.

Следователно е много трудно за един мъж Телец да се справи с тези странности у жената Риби. Ако той се научи да приема, че тя не може да види света по-конкретно очертан и реален и се опита да не бъде толкова груб и упорит, между тях може да се изгради силна и дълготрайна връзка.

Рейтинг

5 11
4 7
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
bella
bella
20.05.2014 22:30
Абсолютно вярно. Аз съм Риби и съм имала връзка с Телец. Написаното е много точно.
8
0
фани
фани
04.07.2013 13:15
е да ама телето си е теле.
5
5
cvetelina
cvetelina
30.06.2013 16:04
всичко което е писано отговаря на истината.само че има грешка.тези качества се отнасят за жена-телец , а не риби.наистина сме много любвеобвилни и нежни.държим партньора с нас да му бъде добре.но усетим ли че той ни изневерява и ни лъже , се разразява истинска буря.все пак никой не иска да бъде лъган.нали?
4
8
Марина
Марина
12.07.2014 20:58
Почти напълно съм съгласна! Имам различни наблюдения за жените -телец, но определено ние, рибите, ОБИЧАМЕ искреността! Склонни сме да прощаваме, но охладнеем ли веднъж - връщане няма. Проблема във връзката с телеца се изразява в липсата на комуникация. Ние обичаме да сме на ясно с чувствата на околните, а телците никога не ги разкриват напълно, което по някога ни кара да се чувстваме пренебрегнати, излъгани и необичани. Възможно е телеца просто да не може да изкаже обичта си толкова ярко, колкото ние - ние сме майстори на емоционалните бури, но докато ни държат "на тъмно" относно чувствата си винаги ще съществува една дебела стена по между ни. Иначе обичам телците! Омъжена съм за представител на зодията и упорито се обичаме на пук на различията в характерите! :)
18
0