ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Риби и мъж Стрелец

Съвместимост между жена Риби и мъж Стрелец

Любов

Представителите на зодиите Стрелец и Риби взаимно откриват доста интересни страни у характера на другия и са склонни да търсят и да виждат само най-доброто в своя партньор, а този идеализъм се грижи за разцъфването и укрепването на връзката им. Все пак не бива да забравяме, че Стрелецът, понесен на любовните криле, може да е твърде непостоянен от време на време и дори непредсказуем, докато Рибите винаги се придържат към плавната и искрена игра в ухажването, като държат на отдадеността и чувството за сигурност, което могат да дадат и искат да получат.

Мъжът зодия Стрелец обича живота. Той е добросърдечен и импулсивен човек с много силно изразен ентусиазъм за всичко. Гледа право напред, безцеремонно честен е и винаги оставя следа след себе си, показваща колко малко може да си служи с измама. Този мъж ритуално почти се наслаждава да флиртува, да разговаря, да анализира всичко около себе си, докато пристъпи към някаква по-изяснена за себе си истина и я превърне в свое верую. Той не е типът личност, който има какво да крие или да пази дълго някаква тайна.

Дарбата му да бърбори и да е центърът на внимание е несъмнено много привлекателна за всички. Стрелецът може да говори на всяка тема и да откроява неща, останали за околните неразбрани, като дълго и с апломб да търси съмишленици за мнението си. Може много хора да сметнат, че има изумителен късмет, но това е само защото работи усърдно и прилежно, за да се реализира. В любовта този мъж дава възможността на една жена да изживее приключение, изпълнено със забавление и смях и да се наслади пълноценно на всеки момент от връзката си с него.

Взаимоотношения

Жената Риби е чувствителна по характер и същностно много женствена дама с всички качества, които трябва да се притежават от всяка достойна „лейди”. Тя никак не е личност, която силно и гръмко да заяви себе си и да е пробивно инициативна. След като бъде въведена обстойно в дадена ситуация, или някой я поощри да изкаже мнение, тя може да се отпусне и да бъде много полезен и ентусиазиран събеседник.

Жената Риби може дълго да се колебае и има склонността да избере едновременно две противоположни посоки, по които да върви в убежденията си, което прави по-трудно за нея да вземе правилните решения в правилния момент. Тя никога не се опитва да доминира мъжа до себе си и го почита с известен старомоден жест. Той за нея е човек, достоен за въздигане на пиедестал и почти никога не оспорва лидерското място на по-силната си половинка. За всеки мъж, когото тя обикне и приветства за избраник в живота си, е перфектната партньорка с чар и замечтани качества, които всеки ги искал да открие.

Връзката между мъжа Стрелец и жената Риби е завладяваща и много силна. Няма нищо по-хубаво за него от това да намери някого, който наистина обича да го слуша внимателно и да вярва във всяка негова дума, а тя наистина има способността да изслушва и възприема бързо онова, което й доверяват.

Връзка

Нейната женственост е завладяващото й качество, което мъжът до нея обожава. Тя обича да усеща, че има хармония във всички аспекти от живота си. С вроденото си чувство да стои в центъра на вниманието и да е много социализиран Стрелецът може непрекъснато да я убеждава да бъде по-изразителна и не толкова стеснителна. Така жената Риби става все по-открита и гради с другите по- тесни взаимоотношения.

Определено той й помага и я учи как да се справя с трудните моменти. Съществената разлика между тях произлиза от това, че жената Риби е изключително ранима и с много деликатни чувства, докато Стрелецът е доста „дебелокож”, освен това тя е интроверт, а той - екстроверт. Това е възможно да доведе и двамата до извода, че са твърде различни един от друг и да загаси пламъка на любовта им. Тогава те могат да си обещаят, че ще останат приятели и да запазят мира между себе си или да заложат на това, че различието на другия не е чак толкова лошо нещо, опитайки се да възобновят отношенията си.

Мъжът Стрелец живее в реалния свят, но и долавя тътена на всичките наивни мечти, които ни заобикалят, и за разлика от пасивната своя любима Риби, е готов да се впусне стремглаво и да направи всичко възможно, за да ги реализира. Той определя висока стойност на личната свобода и взаимното доверие в любовната връзка.

Стрелецът се радва на добра лична увереност, което нерядко го довежда да извода, че може да се справи с всяко едно предизвикателство и да поема много рискове във всички аспекти на живота. Например, когато става въпрос за честност, той може да си послужи с малка хитрост и да изпита своята любима, имайки предвид, че тя избира и назовава фактите, въз основа на чувствата си.

Съвместимост

Ако не положат допълнителни усилия, за да тушират тези дребни разлики, в крайна сметка разделението между тях ще расте. С по-добро разбиране на това, което другият е като личност, те могат да успеят и да се поучат от добрите страни в характера на любимия си, които при тях не са така добре развити. Стрелецът трябва да внимава да не бъде твърде груб и безапелационно откровен с думите си към своята жена Риби, тъй като може несъзнателно да я нарани и да разтърси крехко държащия й се емоционален свят и самообладания.

С трепета на любовта всяка душа започва да изявява скрити и неподозирани свои качества, затова не е никак странно, че и тези двама души могат да бъдат заедно и да намерят път на разбирателство помежду си. Те започват постепенно да се опознават и да разбират нуждите на другия; да се подкрепят и застъпват за другия, когато това се налага.

Лекотата в начина на общуване на Стрелец учи жената Риби да се чувства сигурна и й вдъхва малко по-силно самочувствие, както за да приеме и изразява своята неповторима индивидуалност по-смело, също така и да не преглъща своите спонтанни емоции.

Любовна Съвместимост

На нея й допада изключително да приказва и да споделя мечтите си с мъжа Стрелец, тъй като той умее да бъде добър слушател, който търпеливо да й съдейства в сбъдването им. Нито един от тях няма проблеми с „хипер его”, а след като и двамата прозрят, че са срещнали в другия своя търсен идеал, сърцата им се отварят напълно в някакво сложно чувство на блаженство и еуфория, които са толкова отличителни състояния за тях. И Стрелецът, и Рибите са готови да представят на любимия си емоционална и физическа романтика, на която много хора биха се изумили.

В аспекта на астрологичното съответствие в сексуалните отношения на тези две зодии може да възникне проблем. Въпреки че той я намира за много съблазнителна и привлекателна, което засилва желанието му към нея, понякога тя може да не е толкова спонтанна и лесно да предизвика неговото учудване. В повечето случаи нейната емоционална дистанцираност и свенливост е само привидно безразличие и се „изиграва” в увертюрата на интимната сцена.

Жената Риби намира своя любим за привлекателен, но трябва да положи усилие и да разбере, по-малко от ентусиазиран подход към страстите на неговите желания е пагубно за връзката им. Когато двамата покажат, че наистина желаят другия, мъжът Стрелец се радва на женствеността и нежността на жената Риби, а тя е щастлива, виждайки колко много я желае. Той, обаче, трябва да бъде внимателен и да не прекалява със сексуалните си желания, защото би могъл да я накара да мисли, че това е единствената причина да я иска и да бъде с нея. Стрелецът е добре да съумее да покаже на любимата си Риби своите емоционални чувства.

Първоначално връзката между мъжа Стрелец и жената Риби изглежда обещаваща и прекрасна, а любовната им химия е несравнима. За съжаление има много различия, които ще ги спъват по съвместния им път по-нататък. А ако конфликтите им не се потушават бързо, това може да предизвика задълбочаване на раздалечаването между двамата. Тя се рее във въздуха на крилете на своите фантазии и моментни настроения, а той е здраво засадено дърво в земните дела и реалии.

Техните различия в спор и по-разгорещен разговор проличават почти веднага и не е лесно да бъдат преодолени, без да се положат много усилия и да се вземе компромисно решение. Също така Стрелецът обожава, и дори просто се нуждае, да флиртува, да разговаряте и да общува непрекъснато отворен към целия свят около себе си, а това разстройва жената Риби, карайки я да се чувства несигурна. Тя наистина държи онзи, когото избере за спътник в живота си, да е близо до нея и да демонстрира колко обвързани са един с друг.

Рейтинг

5 5
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
сиси
сиси
10.03.2015 16:30
Аз съм риби се Радвам за моята връзка с партньора ми стрелец! Този артикул ми даде много съвети които ще приема защото връзката ни е същата както е изписана по горе !!!
2
3
нийра
нийра
14.07.2014 00:29
наи добрата комбинация са рибите и скорпионите
10
2
П. Вичева
П. Вичева
23.10.2013 16:44
Страхотна статия, нямам думи .
3
4
cvetelina
cvetelina
29.06.2013 17:45
колко добре ме познаваш.нямам друго какво да добавя.
0
1