ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Най-кръшкащите мъже според хороскопа

Най-кръшкащите мъже според хороскопа

Нина НордНина Норд
Джедай
2k357
Кръшкач

Зодията определя доколко мъжът е склонен към изневяра. Овен дори не допуска мисъл за изневяра на любимата си. Когато е влюбен, тя го изпълва изцяло и не му остава време да се увлече по нова авантюра. Овенът не обича да мами жената, но му е неудобно да я изостави само заради това, че му е поомръзнала. Затова, ако се съмнявате, питайте мъжа Овен – той ще признае всичко.

Телец трудно посвещава цялото си време само на една жена. Но той постоянно е в търсене на идеала си. Затова ако Телецът престане постоянно да ви разпитва за това какво сте правили и къде сте били, най-вероятно е установил, че не отговаряте на изискванията му и е започнал да кръшка. Когато изневерява, Телецът се затваря в себе си и става мрачен.

Мъжете Близнаци, които са толкова непостоянни в любовта, веднага се издават, когато са запленени от ново увлечение. Когато изведнъж мъжът Близнаци, който доскоро се е държал детински, се превърне в сериозен и разумен, това означава, че най-вероятно вече се държи детински пред друга жена.

Зодия Телец

Мъжът, роден под знака на Рак, не е любител на изневерите, той иска да бъде идеалният партньор. Той знае колко е неприятно усещането от това да си измамен и се опитва да щади чувствата на жената, на която изневерява. За да се успокои, той хвърля вината върху житейските обстоятелства. Започне ли разговори за това колко непостоянен е животът, е ясно, че е кръшнал.

Лъв не обича да крие изневерите си, той просто не може да се въздържи от това да се появи пред хората с новата си избраница. Изобщо не го притеснява, че вярната му съпруга го чака вкъщи, докато приятелките й го виждат с новата му страст по заведения. Лъвът прехвърля вината на законната си половинка, като й изтъква, че не е достатъчно съвършена и го е тласнала към изневяра.

Мъжете Дева са известни с постоянството си и са много потайни. Затова е много трудно да разберете, ако ви мами мъж, роден под знака на Девата. Той ще се опита да потули всичко, но ако все пак го попитате дали има друга, той ще ви отговори искрено и най-вероятно изневярата му ще е породена от факта, че обича другата жена.

Зодия Везни

Мъжът Везни контролира чувствата си и когато изневерява, го прави много дискретно, обикновено само заради физическото удоволствие. Мъжът Везни обикновено е разобличен от врагове, които искат да го разделят с любимата му, на която разказват за изневерите му.

Зодия Скорпион често са подозирани от половинките си в изневяра. Скорпионът е мъж, който няма да се крие, когато изневерява, но и няма да признае на половинката си, без да го е питала.

Стрелец е любител на приключенията, той дори не се замисля за чувствата на любимата си, когато й изневерява, за него е важно да има нови усещания. Затова Стрелецът не изпитва вина, когато изневерява на жена си. Смяната на настроението, което зависи от любовните му победи, е това, което ще издаде Стрелеца, изневеряващ на жена си.

Козирог дълго мисли, преди да се реши да изневери. Когато го направи, той иска всичко да е дискретно, защото дори да е влюбен в новата си приятелка, той държи на семейството и не иска да се разделя с жена си. Вкъщи той ще се държи странно, защото постоянно ще мисли, че изневярата му е разкрита.

Зодия Водолей

Мъжете Водолей не обича да се кри, когато изневерява, затова тайните любовни срещи не му носят радост. Той постоянно сменя приятелките си, защото иска да намери перфектната, а след това винаги се връща при сериозната си приятелка. Но рядко може да се случи така, че да остане верен на любимата си и месец.

Ако обичате мъж, роден под знака на Риби, трябва да сте подготвени, че той не само ще ви изневерява, а и ще мисли, че е съвсем нормално да ви разказва подробности за срещите си. Той ще е толкова убеден в любовта ви, че за него ще се разбира от само себе си, че вие искате да е щастлив, независимо от начина. Ако усети съпротива, мъжът Риби се превръща в коварно създание, което постоянно ще ви изневерява, само за да се радва, че за пореден път не сте го разкрили.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 14
4 21
3 8
2 8
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (23)

Изпрати
Дора занкова
Дора занкова
28.12.2015 14:57
Да бе ,да -наи кръшкаштата зодия е козирога-и на калъп да го хванеш-пак щте отрече!
2
3
будалата
будалата
16.08.2015 17:36
Ха-ха...И аз не повярвах когато разкрих,че рака лъже на поразия и изневерява когато си хареса някоя дама. Такива са Донжуановци ,че няма накъде.И в същото време ти се кълнат в любов. Колкото мъже раци познавам всичките кръшкат и се бройкат на чуждо.
11
7
Анито
Анито
28.07.2015 07:48
Абсолютно е вярно за овните,три години бях излъгана,боклъци са отвсякъде!!!Мъж овен ли е,огън да го гори,малко е!
3
44
Ivo
Ivo
14.09.2015 01:07
dai si fb
2
3
Лолита
Лолита
01.07.2015 22:14
Абсолютна глупост, по изкусен лъжец от овена не познавам, лъгал ме е с месеци, без да му мигне окото. Хващам го в крачка, имам доказателства, той ми казва луда си, въобразяваш си. Прощавам му с много усилия и неситови обещания, че ще спре, кълне се, 3 дни след като съм му простила, той продължи с лъжите си. Толкова много лъже, че сам си вярва.
5
8
Лили
Лили
06.12.2015 08:47
И Рибите са същите
8
0
ioannidis
ioannidis
06.06.2015 10:23
Напълно вярно за зодия Овен, тъй като аз съм представитек на тази зодия :)
1
6
дори
дори
21.05.2015 10:16
За стрелеца е абсолютно вярно !!!
7
1