Странностите на звездите

Мадона

Всички ние сме странни по наш собствен начин, но известните личности, онези, които харесваме и наричаме идоли, също имат много чудати привички. Дори някои от тях са толкова странни, че е трудно да повярваме, че са истина. Не е ясно дали са били такива и преди да бъдат известни – най-вероятно охолството и презадоволеността са ги довели до това положение.

Всеизвестен факт е, че за да дойде звезда в България или която и да е друга страна, освен всички уговорки, които се правят с екипа, се изпълняват и желанията на звездите. Те често граничат с нормалното и естественото, но ето и някои от най-странните желания на известните:

Няма да преувеличим, ако наречен Мадона една от най-капризните звезди, идвали у нас. Поп изпълнителката има доста изисквания – в гримьорната ѝ трябва задължително да има вана. Ако случайно реши да влезе във ваната, задължително условие е организаторите да са ѝ осигурили вода, която да е заредена с енергия единствено и само по принципите на Кабала.

Рики Мартин

Небезизвестният Мерилин Менсън може би е дори по-чудат от Мадона. Той иска в неговата гримьорна да има котешка тоалетна. Нищо странно, ако има котка, но идеята е в това, че той няма – иска я в случай, че пожелае да я използва за себе си.

Джулия Робъртс

Барбара Стрейзънд изисква в тоалетната да има хартия в прасковен цвят, нищо друго не я удовлетворява. Красивата коса на Джейн Сиймор има своето обяснение. Актрисата, която придоби широка популярност с превъплъщението си на д-р Куин - лечителката, мие косата си само с дъждовна вода. При това водата й се доставя от Лондон.

Чаровната усмивка на Холивуд Джулия Робъртс е изключително скромна в изискванията си, имайки предвид колко популярна и обичана актриса е. Нейното единствено условие е да ѝ бъде доставено прясно мляко. Но пък има друга странност, която изисква столът, на който ще седи, да бъде дезинфекциран предварително.

Бийонсе

Рики Мартин, който определено умее да приковава погледите с таланта и уменията си, също има своите изисквания, но за разлика от останалите звезди, неговото желание е свързано пряко със сценичното му представяне. Той държи осветлението на концерта да бъде в определен нюанс на оранжевото – целта е тенът му да изглежда по-тъмен.

Маниак по отношение на храната, с която се храни, е Стивън Сегал. Той настоява храната, която ще консумира, да бъде екологично чиста и преди да започне да яде, задължително се изследват количеството на нитратите в храната.

Една от най-капризните звезди се оказва талантливата Бийонсе – нейните изисквания са цял списък. Най-чудатите от тях включват - в стаята, в която стои, да бъде точно 26 градуса, да има двуместен диван, който е единственото място, където звездата ще сяда и не на последно място - в радиус от километър да няма абсолютно никакви сладки.

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати