ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Фобиите на звездите

Фобиите на звездите

Кристен Стюарт

Звездите страдат от странни фобии. Кристен Стюарт, която стана известна със сагата за вампири „Здрач”, мрази коне, с което предизвиква учудването на цял Холивуд.

Кристен мрази конете от малка, защото паднала по време на езда и си счупила ръката. Тя трябвало да се справи с фобията си по време на снимките на филма „Снежанка и ловецът”, където се е налагало да я снимат на кон.

Тайра Банкс

Страховете на Били Боб Торнтън са доста странни. Били, който е известен с любовта си към ножовете, дълго време носеше на врата си малка епруветка, пълна с кръвта на бившата си съпруга Анджелина Джоли. Хората, които не го познават, го мислят за безстрашен.

Но това, което го кара буквално да се разтреперва от страх, са... антикварните мебели (? ! ). Били Боб Торнтън не може да понася френски мебели от времето на Луи XIV. Той добре разпознава истинските антики от фалшификатите. Освен това той умира от страх, когато види пластмасови прибори и комодски варан. Били Боб се страхува и от самолети.

Орландо Блум

Памела Андерсън страда от рядка фобия – ейсоптрофобия или Спектрофобия, което е страх от огледала или по-скоро страх от виждане на собственото отражение в огледало. Друго, което я стресира, са филми с нейно участие, тъй като все едно вижда огледалния си образ.

Актьорът Орландо Блум не може да понася прасета. Само видът им го докарва до разтреперване. По време на снимките за филма „Небесно царство” едно от прасетата избягало от кочината си и колегите на Орландо едва успели да го успокоят.

Джони Деп

Никол Кидман страда от страх от пеперуди. Този страх я преследва от детските й години. Когато малката Никол виждала пеперуда на вратата на дома си, тя прескачала оградата на двора и бягала като луда. Тя се опитала да пребори страха си, като влязла в стая, пълна с пеперуди, но щяла да се побърка и признала, че методът не успял.

Тайра Банкс мрази делфини от детските си години. Тя дори пробва от време на време да се пребори със страха си и посещава делфинариуми.

Джони Деп се страхува от клоуни, и за да пребори страха си, навсякъде в помещенията, където работи, иска да има закачени плакати на клоуни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати