ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Как да впечатлите жената Близнаци

Как да впечатлите жената Близнаци

Жена Близнаци

За да привлечете жената Близнаци трябва да сте готви да направите това с две различни жени едновременно. Объркахме ли се? Не сме нали, ние говорим за двойната личност. Тя има двойнствена природа и може да показва различни личностни черти в различни моменти.

Намерете своя шанс. Започнете да я опознавате, като правите всяка крачка към нея леко и спокойно. Опитайте се да разберете какво е хобито и, защото повечето момичета Близнаци биха искали да общуват с нов човек, който споделя техните възгледи и интереси.

Тъй като Близнаците могат да съчетават различни личности в едно лице, това също така означава, че трябва да бъдете готов да сте различен всеки ден, когато я срещнете. Бъдете готов да се запознавате всеки ден с нова черта от характера на героинята си.

Зодии

Близнаците момичета са склонни лесно да се отегчават.

Говорете за живота и това какви са плановете ви за бъдещето и бъдете готови да го споделите с нея. Бъдете щедри и спазвайте границите в човешките отношения.

Първо, по-добре е да имате малко повече познания от нея: за философията, естествените науки, езиците, филмите, музика, книги и др. Опитайте се да обогатите речника си чрез използване на нова дума всеки път, когато говорите с нея, защото момичето Близнаци ще се заинтересува от един човек, който е умен, но не плашещо.

На второ място, трябва да имате добър вкус към изкуството или да сте достатъчно интелигентен, за да говорите за изкуство. Говори с нея с достойнство.

Личен Хороскоп

Трето, бъдете добър слушател, защото жената Близнаци е добър слушател и добър съветник, както и знайте кога да изкажете мнението си и кога да замълчите и просто да слушате.

Винаги бъдете себе си, когато сте около момиче Близнаци. Може да бъдете разхвърлян, спортен, и т.н., но не забравяйте да сте чист и да изберете хубав парфюм.

Когато тя е на път да заплаче и не иска да говори, просто задръжте ръката и, прегърнете я за известно време и кажете: "Всичко е наред, ще се оправи и искам да знаеш, че можеш да ми се обадиш, когато имаш нужда от мен." По това време можете да я оставите на мира, ако тя буквално се нуждае от вас тогава тя ще ви се обадя скоро.

Когато ви е сърдита, просто и кажете "Спокойно, понякога не всичко е такова, каквото изглежда, но повярвай ми, ме е грижа за теб. Можеш да говориш с мен, когато се успокоиш." Оставете я за известно време.

Предизвикай любопитството и. Жените Близнаци са като котките: те не могат да кажат "не" на нови или на интригуващи неща. Като един от най-гъвкавите и сексуални знаци в астрологията, жената Близнаци си струва чакането. Опитайте се да се справите с нея. Тя ще ви отведе на едно невероятно приключение.

Рейтинг

5 5
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Вили
Вили
30.12.2014 15:10
Съгласна...:)
1
0
Ана
Ана
02.11.2014 00:55
Наистина написаното е вярно :)
0
0
маги
маги
19.08.2014 15:02
Много точно!
0
0
rozichka
rozichka
10.08.2014 12:17
Съвършено вярно! ;)
0
0
Joy
Joy
28.03.2014 22:04
аз съм близнак и е точно така !
1
0
Мария
Мария
28.08.2013 10:01
аз съм близначе и поне при мен са точно така нещата особенно когато съм сърдита :)
1
0