ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Как да впечатлите жената Козирог

Как да впечатлите жената Козирог

Жана Г.Жана Г.
Новак
554243
Флиртуване

Да впечатлите дама, родена под знака на Козирог, не е никак лесно, но резултатът си струва усилията, които ще ви се наложи да положите, за да постигнете целта си.

Характерът на дамата Козирог е такъв, че бонбоните, скъпите подаръци, луксозните ресторанти и красивите букети няма да могат да я размекнат.

Тя ще оцени усилията, които сте положили и парите, които сте изхарчили, за да я впечатлите, но това, което наистина я впечатлява, е сериозното мъжествено поведение.

Жена Козирог

Жената Козирог трудно може да се отдаде на внезапно чувство, тя е здраво стъпила на земята. За да впечатлите жена Козирог, трябва да сте тактични и много търпеливи.

Тя само се прави на прекалено строга, но крие зад тази фасада нежна и ранима душа. Затова трябва да я накарате да почувства, че знаете кой се крие дълбоко вътре в нея и тя ще бъде направо разтърсена.

Ухажване

Не можете да се надявате на бърз успех при жената Козирог. Не трябва да форсирате събитията, а се опитайте да я направите своя приятелка.

Покажете й, че я харесвате, но не й го казвайте, за да не я стреснете и след време тя сама ще вземе инициативата. Козирогът като цяло е доста инатлива зодия, затова не се опитвайте да насочвате дамата.

В разговора с нея избягвайте да давате оценка на поведението й и да казвате кое от нещата, които прави, е добро, и кое – не. Това е пряк път към край на вашите отношения.

Ако искате да зарадвате жената Козирог с подарък, изберете нещо от антикварен магазин. Може да не е скъпо, но предметът да има история – това е в състояние да накара жената Козирог да се влюби в тази вещ, а може би и във вас.

Затова се опитайте да научите възможно повече за историята на предмета, който смятате да подарите на жената Козирог, и ще можете да я впечатлите с дълъг разказ. Най-добре е, ако той е свързан с драматична любовна история.

Мъжът, който може да впечатли дама, родена под знака на Козирога, е с мек характер, дори уязвим и в същото време да е човек, който да се държи като истински мъж, когато ситуацията го изисква.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 7
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Боряна
Боряна
23.01.2015 11:51
със изключение за антиките всичко друго е вярно
1
0
az
az
24.09.2013 17:51
Голяма истина .
5
0
таничка
таничка
09.08.2013 23:20
много вярно само за антики не съм много сигурна иначе за любовта е точно
6
0
мариана
мариана
08.08.2013 21:12
Имах колежка козирог и никой не я обичяше. Постоянно се караше и крещеше из целия цех и командореше.Добре, че се оттървах от нея.
3
14