ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Как да впечатлите жената Скорпион

Как да впечатлите жената Скорпион

Жана Г.Жана Г.
Новак
554243
Жена Скорпион

Жената, родена под знака на Скорпион, ще се впечатли лесно от мъж, който ще ѝ достави усещане за битка с достоен противник. Тя обича да спори и с удоволствие ще прекара няколко часа в спор по тема, която я вълнува.

Така че бъдете подготвени за тази страст на жената Скорпион, но поне от време на време се съгласявайте с нейната позиция. Жената Скорпион мечтае за силни емоции, затова трябва да сте готов да ѝ ги дадете.

Цветята и подаръците са задължителен елемент от ухажването на дамата, родена под знака на Скорпиона. Тя няма да понесе мъж, който не показва, че я харесва, но не трябва да прекалявате с това, за да не започне да злоупотребява с вас. Комплиментите също са задължителни, но с мярка, за да не е съвсем сигурна, че ви е пленила за дълго.

Съвместимост между зодии

Това, което не трябва да си позволявате, е да показвате на дамата Скорпион, че на света има други жени, достойни за вашето внимание. Дори невинен комплимент от ваша страна, казан на сервитьорката в ресторанта, е в състояние да предизвика буря от ревност в жената Скорпион.

Жената Скорпион се интересува от мъже, които са мъжествени и уверени в собствените си сили. Тя търси преданност и вярност, затова любителите на приключения за една нощ нямат шанс за успех при Скорпионката.

Ако покажете несигурност или страх пред нещо, ще предизвикате само презрение в жената Скорпион. Тя иска от мъжа да бъде нещо средно между рицар и супер герой.

Флирт със скорпион

Ако искате да впечатлите жената Скорпион, трябва да я оставите сама да избира всяко нещо. За нея е въпрос на чест тя да избере ресторанта, в който ще отидете, филма, който ще гледате, както и букета, който би искала да ѝ подарите.

Но жената Скорпион е и много горда, затова за нея е много важно да бъде ухажвана напористо и продължително. Дори когато активната страна всъщност е тя, за нея е важно да изглежда така, сякаш мъжът е взел инициативата в свои ръце.

Жената Скорпион няма пристрастия към изисканата кухня, за нея е достатъчно да я заведете на място, което е популярно, за да се чувства добре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 2
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
skorpiob
skorpiob
27.04.2015 21:15
taka e truden harakter sme
0
0
Михаела
Михаела
18.03.2014 17:02
Така е :))))
4
0
масева
масева
24.09.2013 13:56
И аз съм от тази зодия, но има неща,с които, не мога да се съглася! Или не искам, не знам!?
4
0
Ванина
Ванина
09.09.2013 11:10
Скорпионка съм и съм напълно съгласна с написаното.
7
0