ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Как да впечатлите жената Скорпион

Как да впечатлите жената Скорпион

Жана Г.Жана Г.
Новак
554256
Жена Скорпион
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл-14%
Качество без компромис:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
24.10 лв.
Виж ››

Жената, родена под знака на Скорпион, ще се впечатли лесно от мъж, който ще ѝ достави усещане за битка с достоен противник. Тя обича да спори и с удоволствие ще прекара няколко часа в спор по тема, която я вълнува.

Така че бъдете подготвени за тази страст на жената Скорпион, но поне от време на време се съгласявайте с нейната позиция. Жената Скорпион мечтае за силни емоции, затова трябва да сте готов да ѝ ги дадете.

Цветята и подаръците са задължителен елемент от ухажването на дамата, родена под знака на Скорпиона. Тя няма да понесе мъж, който не показва, че я харесва, но не трябва да прекалявате с това, за да не започне да злоупотребява с вас. Комплиментите също са задължителни, но с мярка, за да не е съвсем сигурна, че ви е пленила за дълго.

Съвместимост между зодии

Това, което не трябва да си позволявате, е да показвате на дамата Скорпион, че на света има други жени, достойни за вашето внимание. Дори невинен комплимент от ваша страна, казан на сервитьорката в ресторанта, е в състояние да предизвика буря от ревност в жената Скорпион.

Жената Скорпион се интересува от мъже, които са мъжествени и уверени в собствените си сили. Тя търси преданност и вярност, затова любителите на приключения за една нощ нямат шанс за успех при Скорпионката.

Ако покажете несигурност или страх пред нещо, ще предизвикате само презрение в жената Скорпион. Тя иска от мъжа да бъде нещо средно между рицар и супер герой.

Флирт със скорпион

Ако искате да впечатлите жената Скорпион, трябва да я оставите сама да избира всяко нещо. За нея е въпрос на чест тя да избере ресторанта, в който ще отидете, филма, който ще гледате, както и букета, който би искала да ѝ подарите.

Но жената Скорпион е и много горда, затова за нея е много важно да бъде ухажвана напористо и продължително. Дори когато активната страна всъщност е тя, за нея е важно да изглежда така, сякаш мъжът е взел инициативата в свои ръце.

Жената Скорпион няма пристрастия към изисканата кухня, за нея е достатъчно да я заведете на място, което е популярно, за да се чувства добре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
54
42
34
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
skorpiob
skorpiob
27.04.2015 21:15
taka e truden harakter sme
0
0
Михаела
Михаела
18.03.2014 17:02
Така е :))))
4
0
масева
масева
24.09.2013 13:56
И аз съм от тази зодия, но има неща,с които, не мога да се съглася! Или не искам, не знам!?
4
0
Ванина
Ванина
09.09.2013 11:10
Скорпионка съм и съм напълно съгласна с написаното.
7
0