Как да впечатлите жената Везни

Жена Везни

Когато искате да впечатлите жена Везни, трябва да сте наясно, че една от основните черти на характера на тази дама е нейната практичност.

Точно заради това жената Везни е напълно наясно с това какъв точно трябва да е мъжът до нея. За съжаление обаче нерешителността, която е свойствена за този знак на зодиака, я кара постоянно да се съмнява във верността на решението й.

Зодия Везни

За да впечатлите жена, родена под знака на Везните, трябва да сте със силен характер и изявени лидерски качества. Жената Везни ще се впечатли от мъж, който съчетава материалната стабилност с чувство за хумор, умение да се държи в обществото и е инициативен в спалнята.

Характер на жена Везни

Дамите Везни не харесват мъже, които витаят в облаците и не се грижат за материалното си благополучие. За да убедите дамата Везни, че сте здраво стъпил на земята и не сте склонни към построяването на въздушни кули, внимателно и ненатрапчиво покажете, че сте добре във финансово отношение или поне имате намерение да подобрите не особено стабилните си в момента финанси.

Подаръци

Жената Везни мечтае за мъж, който ще се отнесе с разбиране към нейните проблеми. А ако може да й помогнете да ги разреши, ще й направите невероятно добро впечатление.

Това, което жената Везни не може да понася, е мъжката грубост и липсата на възпитание. Това, което може да ги накара да се чувстват притиснати, е атаката от въпроси, свързани с проява на ревност.

Жената Везни няма да е доволна, ако й досаждате с въпроси за това дали има връзка или не, тя ще предпочете просто да си прекара приятно с вас и да остави всичко на времето.

Жената Везни е луда по светския живот, затова един от начините да й направите впечатление е да я заведете на място, където има много богати и известни хора.

Ако сред хората има филмови звезди, това направо ще я накара да се влюби във вас.

А ако преди приема, на който я заведете, й подарите подходяща за случая рокля, вниманието й ще е приковано само към вас за дълго време. Разкошните подаръци са един от най-сигурните начини да впечатлите дама, родена под знака на Везните.

Рейтинг

5 3
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Ева
Ева
19.03.2015 13:01
И аз съм зодия везни.
От написаното тук,смятам,че не е вярно.
Особено последното!
1
0
нели  събева
нели събева
22.11.2013 22:38
Така е но със известни изключения.Много напудрените неща не са по вкуса на везните .
4
0
пепита
пепита
07.10.2013 16:38
от части е така,но това с известните и богати хора,подаръците,роклите...нещо не ми допада
7
0
АЗ
АЗ
10.09.2013 01:38
Везни съм, мисля че всичко е вярно с изключение на това за светския живот. Не съм много за него, не знам може и да греша, поне за мен лично не се отнася :)
6
0
Албена
Албена
14.08.2013 22:34
Везна съм,но смятам,че ние сме най-вече романтични натури,обичаме ласките,лукса и ласкателствата!
6
1
ДЕСИ
ДЕСИ
13.08.2013 23:47
везна съм,но не ми допадна описанието по горе,везните сме по скоро романтични,чувствени,отколкото-практични,въпрос е на усещане за хората,везната се влияе от излъчването,и не винаги е важно материалното,напротив везната винаги е в облаците,
5
0