ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Как да впечатлите жената Телец

Как да впечатлите жената Телец

Жана Г.Жана Г.
Новак
554243
Жена Телец

Жената Телец харесва всичко, което е свързано с красотата и лукса. Комбинацията от прекрасна гледка в съчетание със скъпо вино и изискана храна лесно ще я очарова.

Ресторантите с гурме-кухня, приятна музика и изискана атмосфера са точно за жената Телец, тя просто ще се разтопи. Трябва да знаете обаче, че тя много държи на начина, по който изглежда мъжът.

Жената Телец не може да понася непочистени обувки, смачкана риза и мазна коса – за нея появата на мъж в такъв вид би била сметната за лична обида към самата нея. Затова трябва много да внимавате какъв ще е външният ви вид при срещите с дама, която е Телец.

Съвместимост с Телец

Дамата, родена под знака на Телеца, ще се впечатли от парфюм, ако е много скъп, и от цветя, които са не само красиви, но също така и са стрували значителна сума на кавалера. Всичко, което е скъпо и е с етикет на известна марка, е в състояние да й направи добро впечатление.

Дамата Телец е по-скоро семеен тип жена, тя харесва комфорта, уюта и смята, че всичко трябва да е с мярка. Тя с удоволствие ще приеме скъпи подаръци от вас, но ако забележи, че давате огромни суми като бакшиш, практичният й ум ще се разбунтува срещу това разточителство.

Жената Телец има нужда от мъж, който да й създаде усещане за сигурност. Тя не харесва мъже, които не се отнасят сериозно към отношенията си с жените.

Впечатляване на Телец

Дори да не иска сериозна връзка с вас, тя иска мъжът, който я ухажва, да вложи цялата си енергия във флирта и ухажването. Само така тя ще се почувства желана и красива, което е много важно за нея.

За да впечатлите жената Телец, не трябва да спорите с нея за дреболии, но и не се съгласявайте веднага с всяко нейно мнение. Тя не харесва нито да й противоречат, нито пък мъже без собствено мнение по всеки въпрос.

Затова ще се наложи да балансирате, докато усетите, че тя е доволна.

Жената Телец иска да усеща, че мъжът я обгражда с внимание. Тя ще се впечатли, ако я вземете от дома й с хубава кола, в която на предната седалка я очаква приятна изненада под формата на подарък или поне букет.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 7
4 3
3 4
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
SOS
SOS
28.08.2015 00:37
Много малко от написаното в тази статия е вярно за мен. Аз не съм материалист човек. До човека си е. Зодията н еиграе кой знае каква роля в характера на човек. Средата и хората с който е израстнал човек играят много по-гиляма роля в характера на човек.
1
0
телец
телец
07.09.2015 16:56
Не се познавате добре.
0
0
Capricornus
Capricornus
14.02.2015 00:14
Искам да попитам жените Телец дали ще ни изоставят, след като вече са ни харесвали силно, но от известно време н игнорират, защото не им обръщаме достатъчно внимание?
0
0
телец
телец
07.09.2015 16:54
Щом не им обръщате внимание,колкото и да ви желае,сте свободен.
0
0
Н.
Н.
19.02.2015 13:18
Предполагам че не, според мен тя просто чака вие да и обърнете внимание, тъй като жените телец не обичат да се натрапват ако не са желани. Естествено си има лимит, ако продължава да бъде игнорирана без да се предприемат някакви действия, накрая наистина ще ви изостави, колкото и да ви харесва.
2
0
Sunshine
Sunshine
06.04.2014 15:49
съгласна съм с цветето и статията също е вярна. :)
0
2
Mila
Mila
12.10.2013 05:22
Всичко е вярно! :)
10
1
cvetelina
cvetelina
09.07.2013 14:49
всичко е точно така.с една разлика.когато се влюби в някой и го обикне то е за цял живот.но за да бъде този мъж неиният избранник трябва да е доказал любовта си.по всевъзможни начини.трябва да знае че тя би оценила това.лошото все пак при жената телец е това че бързо и омръзва да бъде само с един.така че ако е избрала вас вие трябва да я обичате и подкрепяте.а също така да бъдете с чувство за хумор и да я развличате.в противен случай рискувата да ви изостави.
8
0