Как да впечатлите мъжа Телец

Мъж Телец

Мъжът Телец смята, че целият свят е в краката му и може да има всичко, което поиска. Затова, ако искате да впечатлите мъж, роден под знака на Телеца, не трябва да се съгласявате с него за всяко нещо и да сте в опозиция, но не на всяка цена.

Мъжът Телец е ловец и обича да преследва жена, която му се съпротивлява, без да прекалява. Мъжът Телец е много чувствителна натура и трябва да сте наясно с това.

Трябва да сте подготвени за неговата безкомпромисност и ревност, съчетани с романтичност и желание да се грижи за дамата на сърцето си.

Това, на което мъжът Телец обръща внимание на първо място, е външността на дамата. За да впечатлите мъж, роден под знака на Телец, трябва всичко по вас да е перфектно.

Зодия Телец

Неоформеният маникюр, лющещият се лак или аксесоар, който не е в тон с облеклото ви, може да направи много лошо впечатление на мъжа Телец.

Гримиране

Когато имате среща с мъж Телец, трябва да прекарате доста време пред огледалото, за да сте сигурни, че ще го впечатлите. Дрехите ви трябва да са модерни и дори леко екстравагантни. Мъжът Телец не се впечатлява от жени, които се обличат демоде или прекалено строго.

Мъжът Телец се интересува от вътрешния свят на дамата, която иска да му направи впечатление. Той търси жена, която да е не само умна и хубава, но също така остроумна и да умее да изслушва всичко, което той смята да й каже.

Мъжът Телец се впечатлява от дами, които са образовани и знаят много по теми, които го вълнуват. Само вие сте в състояние да изкопчите какви са любимите му занимания и след това да насочите разговора в тази посока.

Когато искате да впечатлите мъж Телец, трябва да знаете, че той не може да понесе някой да го игнорира. Ако съвсем леко му покажете, че той не е точно ваш тип, той ще направи всичко възможно, за да ви спечели.

Мъжът Телец се интересува от всичко, свързано с изкуство и култура. Това е сфера, която го вълнува много и затова трябва да сте подготвени предварително и сами да започнете разговор за нов филм или постановка.

Мъжът Телец е голям ценител на кулинарните удоволствия. Той харесва домашния уют, така че перфектно впечатление ще му направи дама, която го покани в уютния си дом и му направи невероятно вкусна вечеря.

Рейтинг

5 2
4 4
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Иванов
Иванов
22.05.2014 17:48
Истината бе изречена!
2
0
нина
нина
16.05.2014 01:27
Чемса лакомии и егоисти......
1
2
да питам
да питам
29.01.2014 17:12
аха....и с какво точно телето се отличава от останалите мъжки животни по зодии, че нещо не разбрах?:)
0
0
Georgi Dimitrov
Georgi Dimitrov
04.11.2013 19:54
Баси тоя телец ! Ако така гледаме на жените всички телци ше си останем сами до живот бре :D
0
1