ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Как да впечатлите жената Овен

Как да впечатлите жената Овен

Жена Овен

Ако искате да впечатлите жена, родена под знака на Овен, трябва да сте наясно, че тя е своенравна и е голям инат. Но може да използвате факта, че тя е любопитна и обича всичко ново.

Жената Овен обича шумните големи компании, така че най-добрият начин да й направите добро впечатление е да я заведете на място, което е модерно и където се събират представители на елита.

Характер на Овен

Жената Овен трябва да бъде завоювана и заинтригувана. Дори да хареса някой мъж, тя ще се прави дълго време на недостъпна и незаинтересована.

Страстната натура на мъжа е това, което жената Овен търси. Затова ако искате да я впечатлите, вложете страст във всяко нещо, за което говорите пред нея. Така тя ще разбере, че не сте просто поредния бройкаджия.

В жената Овен има немалка доза снобизъм, така че я поканете на автомобилно състезание, на концерт на известна група – това ще предизвика нейното любопитство и ще бъде заинтригувана от нещо, което не е виждала отблизо досега.

Не се опитвайте да лъжете жената Овен за дребни неща, защото ще я вбесите. Но самата тя обича да послъгва, затова трябва да се преструвате, че вярвате на всичко, което ви казва.

Зодия Овен

Цветята са голямата страст на жената Овен. Тя смята, че ако един мъж я харесва силно, той ще я затрупа с цветя. Дори подаръците нямат такова голямо значение за нея, колкото цветята.

Скъпите орхидеи и малките полски букетчета еднакво радват жената Овен, която въпреки целия си инат е истинска романтичка.

За да впечатлите жената Овен, трябва да я подкрепите във всичко, за което мечтае – поне на думи. Тя не обича някой да й противоречи и това направо я вбесява.

Мъжът, който ще се хареса на жената Овен, е силна личност, която е готова да направи компромис единствено заради нея. Жената Овен иска да се чувства като принцеса, затова трябва да й правите комплименти през цялото време.

За да заинтригувате жената Овен, трябва да сте и малко загадъчен и да я накарате да ви преследва. Тя не трябва да е сигурна, че я харесвате, за да се опитва да се бори за вашето внимание.

Рейтинг

5 0
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати