ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Как да впечатлите мъжа Стрелец

Как да впечатлите мъжа Стрелец

Флирт

Ако харесвате мъж, роден под знака на Стрелец и искате да го впечатлите, най-добре ще е да го накарате да се чувствате център на вниманието.

Той обича компаниите, затова му предложете да отидете някъде, където е шумно и купонът е във вихъра си. Стрелецът обича приключенията, затова може да му разкажете за страстта си към легенди и загадки.

Мъж Стрелец

Предложете му да пътувате заедно, дори за една кратка разходка извън града. Стрелецът обича да пътува, самото пътуване му носи удоволствие, както и промяната на обстановката.

Трябва да блеснете с чувството си за хумор, за да привлечете вниманието на мъж, роден под знака на Стрелец. Естествено, трябва да сте с перфектна визия – изисканото облекло е сред нещата, които мъжът Стрелец цени високо.

Мъжът Стрелец харесва жени, които се забелязват отдалече и привличат вниманието не само на един мъж. Оптимизмът е черта, която завладява вниманието на мъжа Стрелец, така че забравете за тъжните разкази и скръбния поглед. На мъжа Стрелец му трябва дама, от която блика енергия, оптимизъм и щастие.

Връзка със Стрелец

Мъжът Стрелец не обича да обсъжда проблеми – нито своите, нито чужди. Затова не повдигайте изобщо тази тема, защото ще си намери друга събеседничка.

За да впечатлите мъжа Стрелец, трябва да му покажете, че това, което ви харесва, е абсолютно същото, което той харесва – шумни компании, веселби с участието на много хора и всичко, свързано с пътуване.

Стрелецът не е домошар, той обича да е навън колкото се може повече. Предложете му да отидете на кино, на кафене, на ресторант, на танци, само не на усамотено тихо местенце – той не понася такива места.

За да заинтригувате мъжа Стрелец, бъдете кокетна не само с него, но и с други мъже, за да може да прояви малко ревност към вас. Той харесва само жени, които се харесват на приятелите му, така че на първо място трябва да впечатлите тях.

Дори да не сте го впечатлили първоначално, ако види, че не един мъж иска да е близо до вас, той веднага ще поиска да е лидер сред тях и да грабне вниманието ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
20.10.2013 18:27
Ами ако и аз съм Стрелец и той е Стрелец, к`во правим?
1
0
боата
боата
31.01.2014 02:13
Нищо, все ще си седите в къщи, защото ако го накарате да излезе, трябва да похарчи пари.... За мъж-стрелец това е по-важно от всичко друго. Повярвайте ми, моят случай е точно такъв!
2
3