Как да впечатлите мъжа Козирог

Мъж Козрог

Мъжът Козирог се впечатлява от жени, които са уверени в себе си. Той харесва деловите жени, които са постигнали нещо в живота и които нямат нужда от неговата подкрепа.

Всеки опит за поискване на помощ от мъжа Козирог показва, че жената срещу него е слаба личност и не може да се пребори сама с проблемите си. Такива дами не интересуват Козирога, той ги смята за недостойни за неговото внимание и приятелство.

Той иска жена, която е самоуверена и дори се надценява. За да впечатлите мъжа Козирог, трябва да вложите много енергия, за да постигнете целта си.

Хороскоп а съвместимост

Мъжът Козирог е направо маниак на тема ред – той иска всичко да е подредено. Той ще се ужаси, ако види, че в дамската ви чанта цари хаос, а калъфчето на мобилния ви телефон е овехтяло.

За да покорите мъжа Козирог, трябва да се запасите с много търпение. Това е човек, който ще се прави на незаинтересован от вас, дори да мисли за вас денонощно.

Трябва да имате предвид, че мъжът Козирог си позволява да флиртува само ако сърцето му е свободно. Когато той е женен или има сериозна приятелка, нямате никакъв шанс при него. Но ако е свободен, можете да пристъпите към плетеното на вашата любовна мрежа.

Зодия Козирог

Мъжът Козирог много обича да дава съвети. Използвайте тази негова слабост и го помолете да ви посъветва за нещо, което е важно за вас.

Каквото и да ви каже, му благодарете за проявеното внимание и искрено се учудвайте на мъдростта му. Не спирайте да се възхищавате на интелектуалната му мощ – това е нещо, на което мъжът Козирог трудно може да устои.

А ако похвалите костюма му и прическата му, той вече ще е наистина заинтригуван от вас. Споделете с мъжа Козирог, че той е единственият, на когото имате доверие, и му разкажете някоя от вашите тайни.

Споделете му разочарованието си от мъжете, които искат от вас само сексуална връзка, и възхищението си от него, тъй като с него ви е приятно да разговаряте и до него се чувствате истинска.

Бъдете убедени, че този метод ще се увенчае с успех във вашите опити да впечатлите мъжа Козирог.

Рейтинг

5 3
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Симона GER
Симона GER
09.11.2014 23:30
Мога да кажа че почти всичко е вярно което е написано само не съм съгласна с това че иска успяла жена до себе си по скоро искат жена която да е силна и уверена духом.С такъв човек в дългосрочен план се живее доста лесно стига да му докажете че сте правилната за него.Спечелите ли му доверието този човек е способен на невероятни подвизи , само НЕ ГО губете че тогава връщане на зад няма ,предадетели го връщане на зад няма.Говоря от горчив опит.....
7
0
cvetelina
cvetelina
12.06.2013 16:56
много интересна статия.прочетох я на един дъх.и понеже съм имала такъв мъж в живота си, и трябва да кажа че не съм съгласна с написаното тук.или не всичко.найстина те са прекрасни мъже но не бих казала че са чак такива нарциси.напротив.мили и нежни са към дамата която харесват.и не е нужно да доказвам нищо на никого.аоко един мъж те обича той ще те приеме всякак.
8
1