Как да впечатлите мъжа Водолей

Мъж Водолей

Мъжът Водолей е много приятен и интелигентен, има страхотно чувство за хумор. Доста затворен в себе си, дори на моменти изглежда, че изобщо не ви слуша или вижда, но той определено забелязва всичко и чува всичко.

С Водолеите по принцип се комуникира лесно, общителни са и имат добри познания по доста въпроси. Учтиви и внимателни са, но ако нещо не им харесва, ще си покажат веднага. Предпочитат разговорите, в които има смисъл и които в крайна сметка водят на някъде.

Безсмисленото бърборене ги изнервя. Затова, ако искате да го спечелите, не го занимавайте с въпроси, от които няма да се получи интересна дискусия.

Зодия Водолей

Едно от не толкова положителните качества на Водолея е, че обича да дава наставления и дори е възможно да го направи докато сте на среща. Това със сигурност ще ви изнерви. Тъй като цяло Водолеите са много верни и отзивчиви приятели, предпочитат да изграждат такива връзки с партньорите си.

Няма да имате никакъв шанс с него, ако не успеете да се сприятелите. Предпочитат интелектуалните пред любовните игри. Не, че не обичат, просто трудно се поддават на любов.

Вашата правилна стъпка към Водолея е да станете добри приятели. Когато това се случи, вече можете да опитате и нещо друго. Не бързайте, защото Водолеят ще иска предварително да ви опознае и да разбере с какво си има работа.

Водолеи

За да направите добро впечатление, не се опитвайте да го променяте – нито начин на мислене, нито възгледи, нито очаквания от живота. Това е може би най-независимият зодиакален знак и всякаква намеса в неговото лично пространство може да развали всичко между вас.

Можете да го спечелите не само изглеждайки прекрасно, а и ако умеете да водите задълбочени разговори. Защото мъжът Водолей със сигурност ще види, че изглеждате добре, но ако умеете и да говорите по този начин – едва тогава ще ги завладеете.

Не ревнувайте, не поставяйте условия и рамки. В момента, в който поставите условие на мъжа Водолей, той ще си тръгне от вас.

Не е необходимо да назовавате нещата – щом е решил да бъде с вас, значи е така. Колкото повече го „дърпате” към себе си, токова повече той отива в друга посока.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати