ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Как да впечатлите мъжа Риби

Как да впечатлите мъжа Риби

Мъж Риби

Мъжът, роден под знака на Рибите, може лесно да бъде впечатлен. Романтичните разговори и ранимата женска душа са нещо, което може да трогне лесно сърцето му.

Мъжът Риби не може да понася женски сълзи, той ще направи всичко възможно, за да я утеши. Мъжът Риби е чувствителен и иска да бъде чут от събеседничката си. Важно е да не го прекъсвате и да го оставите да говори само на теми, които го интересуват.

Зодия Риби

Мъжът Риби обича да разсъждава на възвишени теми, затова е добре да насочите разговора към философията. Мъжът Риби има нужда от нежна и добра приятелка, затова трябва да проявите разбиране към проблемите му и да излъчвате само добрина и нежност.

За да впечатлите мъжа Риби, трябва да му покажете, че сте готова да поемете проблемите му върху крехките си плещи. Мъжът Риби постоянно има нужда от грижи и се чувства като дете, а вие трябва да поемете майчинската роля.

Риби

Тъй като мъжът Риби иска да е в света на фантазиите си, ще трябва да му покажете, че сте здраво стъпила на земята, но в същото време сте склонна да изслушвате разсъжденията му по всяко време.

Тъй като мъжът Риба е романтик, лесно ще го впечатлите, ако му правите приятни малки изненади. Той ще го оцени и ще ви върне жеста. Малките подаръци, свързани с романтиката, са подходящи за мъжа Риби.

Флирт

За да заинтригувате мъжа Риби, трябва да приготвите интересни истории, свързани с вас, които да са тайнствени и да има нещо мистично в тях.

Мъжът Риби често е със занижено самочувствие, затова има нужда от жена, която не само да го подкрепя, но и да му показва, че той е най-важният за нея.

Мъжът Риби не може да живее без любов, той постоянно иска от жената да му повтаря, че го обича и не може без него. За мъжа Риби това е много важно, затова е достатъчно да му кажете, че усещате, че се влюбвате в него, и той ще е ваш.

Покажете му, че мислите само за него и редовно го затрупвайте с нежни писъмца, ако искате да го впечатлите наистина сериозно. Ако му посветите стихотворение, мъжът Риби направо ще се размекне.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 4
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Скорпиончето
Скорпиончето
02.02.2014 20:46
:D Някой неща са много вярни. Така е, чувствителни са, романтични. Обичат подаръците и изненадките. Но не съм съгласна, че са едно малко бебе, защото не е така, или поне моят Рибчо е доста грижовен и предпочита той да се грижи за мене. Но все пак, нека не забравяме, че те заслужават и нашите грижи. :) Иначе всичко, което е споменато за поемки, романтични съобщения и такива неща съм го направила и успях да си го спечеля.
1
0
Гери
Гери
14.10.2013 13:14
лелеее, моят мъж е риби, женени сме 10 години и грам от това написано не е вярно
2
0
ТЕДИ
ТЕДИ
28.06.2013 19:12
И МОЕТО БЕБЧЕ Е РИБКА МНОГО Е МИЛ,НЕЖЕН,ЧУВСТВИТЕЛЕН И ОТГОВОРЕН А СИНИТЕ МУ ОЧИ СА ДЪЛБОКИ СИНИ ОКЕАНИ В КОЙТО Е КРИЕ МНОГО ЛЮБОВ!
А КРАСОТАТА МУ Е НЕОПИСУЕМА,ГОЛЯМ КРАСАВЕЦ,СЛАДУР,,,,,ОБИЧАМ ТЕ МНОГО БЕБЧЕТО МИ!
4
0
eli
eli
19.06.2013 00:06
и моят сладур е рибичка ,много е сладък ,нежен и грижовен...
0
0
ив
ив
03.04.2013 16:03
Моя сладур е рибок много е мил сладък и чувствителен. Само за мачкане и цункане хаха. Големи сладури са! :)
1
0