Как да впечатлите мъжа Близнаци

Мъж Близнаци

Мъжът Близнаци е много труден – за да го впечатлите, ще трябва да приложите доста усилия. За да ви забележи, трябва да сте много бляскава.

Мъжът Близнаци ще ви забележи, ако събирате възхитените погледи на други мъже и той реши да погледне натам, накъдето гледат и те.

Мъжът Близнаци е много интелигентен, затова, ако искате да го впечатлите, трябва да прочетете няколко по-известни книги и да се запасите с десетина мъдри мисли, с които да блеснете.

Зодия Близнаци

Мъжът Близнаци е зависим от настроенията си, затова трябва да сте подготвени за честата смяна на емоциите му. За да го впечатлите, трябва да насочите вниманието му към себе си.

Трябва да се облечете модно и в същото време елегантно и женствено. Това, което мъжът Близнаци цени високо, е женственият силует.

Накарайте го да мисли, че е само един от вашите обожатели, без да му давате вид, че е спечелил палмата на първенството. Имайте предвид, че мъжът Близнаци се увлича от чисто мъжки удоволствия – скъпи коли, хубави дрехи, мъжки спортове. Лов, риболов, футбол – това са едни от любимите занимания, които вълнуват мъжа Близнаци. Често той е активен спортист.

Съвместимост с Близнаци

Можете да насочите разговора в тази насока и ще видите как мъжът Близнаци ще ви определи като интересна събеседничка. Той цени дами, които разбират от мъжки удоволствия.

Не разкривайте характера си веднага пред мъжа Близнаци, това няма да му е интересно. Той трябва да знае, че се налага да се бори за вниманието ви. Мъжът, роден под знака на Близнаците, е истински ловец. За него е важно да спечели дамата, а не да я получи, без да се бори за нея.

Мъжът Близнаци е влюбен в себе си, той иска постоянно да получава комплименти. Не прекалявайте с тях, но и не го лишавайте от комплименти.

За да го впечатлите, не го допускайте прекалено близо до себе си. Ако сте прекарали чудесно, не се съгласявайте веднага на следваща среща, а направете пауза от няколко дни. Това ще го накара да се чуди защо не искате да се виждате с него и ще бъде силно впечатлен от това ваше поведение.

Рейтинг

5 1
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Димитър Димитров
Напълно е вярно точно това и виждам е себе си.
1
1
Electra
Electra
23.07.2014 12:19
Да вярно е
1
0