Как да впечатлите жената Риби

Жена Риби

Лесно е да впечатлите жената Риби, защото тя е наивна и романтична. Жените от знака Риби са женствени и сексуални, затова бъдете готови да ги затрупвате с комплименти не само по отношение на външността им, но също така и за излъчването им.

Жената Риби иска мъж, който да е в състояние да се грижи за нея, защото тя постоянно има нужда от закрила. Тя изпитва огромна нужда от внимание и от това някой да я накара да се чувства красива и желана.

Романтика

За да впечатлите жената Риби, трябва да знаете, че тя живее в свой собствен измислен свят, който прилича на приказка. Трябва да се съобразявате с нейните странности, за да й се харесате.

Жената Риби яростно пази личното си пространство и не пуска в него никого, когото не чувства близък. За да впечатлите жената Риби, е достатъчно да й докажете, че тя е дамата, която ви кара да не спите нощем и за която мислите постоянно.

От голямо значение за жената Риби са подаръците, тя просто не може да си представи, че кавалерът, който я ухажва, може да пропусне възможността да я зарадва с дребен жест.

Зодия Риби

Жената Риби почти винаги обича животните и няма да спечелите сърцето й, ако започнете да й разказвате ловни случки, в които жертва са падали невинни зайчета и сърнички.

Но ако й подарите бижу или статуетка, която изобразява феичка или приказно красиво насекомо или животно, тя ще е много щастлива. А ако е свързано по някакъв начин с нещо, за което ви е говорила, ще се почувства поласкана от вниманието ви.

Жената Риби обича всичко, свързано с водата, затова можете да я впечатлите, ако я заведете в делфинариум или просто на басейн или дори край някоя река.

Жените Риби обичат да плуват, затова допълнете изненадата с бански с нейния размер, който предварително сте купили. За жената Риби е важно да знае, че вие денонощно мислите за нея, това я зарежда с енергия.

За да я впечатлите, напишете кратко стихотворение в нейна чест или се опитайте да я нарисувате. Ако направите нещо със собствените си ръце в нейна чест, тя ще е силно впечатлена от вашите усилия.

Рейтинг

5 5
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Тя
Тя
31.05.2013 13:58
Хах.. Между другото един мъж, с който излизах се опита да ме нарисува(получило се беше)бях трогната от жеста.. :) Има доста истина в написаното !
2
1
Линда
Линда
17.05.2013 17:18
Ами за емоциите е добре казано...ама насекомите и делфинариумите- моля ви се...:))И ако обича, да не ми купува дрехи и бански..аз мога сама:)))
4
0
only girl
only girl
07.03.2013 20:11
Така е !
2
0