Как да впечатлите жената Водолей

Жена Водолей

За да направиш добро впечатление на една жена има доста неща, които трябва да спазваш. И, както може да се очаква в крайна сметка, зависи кой стои срещу теб.

Освен това голямо значение има в какво настроение е дамата – понякога каквото и както и да кажеш, се приема по грешен начин.

Не може да не ви се е случвало да кажете нещо, а жената до вас да промени до толкова смисъла на това, което сте изрекли, че да се чудите какво се случва. Но такива са жените – с променливи характери, чувствителни, но пък, ако ви обикнат, са готови на всичко.

Жената Водолей не прави разлика от всички други жени, особено за горе споменатите неща. Но все пак приликите ѝ с останалите представители на женския пол свършват някъде до тук.

Флиртуване

Тя е различна, своенравна, пленителна мечтателка. Втурва се да помага, когато реши, че е редно. Ядосва се бързо, но често после съжалява, че е избухнала. Ако сте този, който иска да я плени – ще трябва да се потрудите доста.

Жената Водолей обича да вижда срещу себе си джентълмен. За нея да отвориш вратата на своята дама не е остаряла обноска.

Дори нещата да не се получават по време на цялата среща, достатъчно е едно единствено нещо да й направи впечатление и сте я спечелили. Трябва да сте настоятелен - в противен случай може нищо да не се случи между вас. Доста рядко тя прави първата крачка.

Свалки

Когато я поканите на среща, задължително условие е да имате добър и приветлив външен вид. Освен това тя има представа от това кое е на мода, така че внимавайте при избора на дрехи.

Всяка дама Водолей обича и държи на чистотата. Доста е умна и ако се окаже, че не знаете нещо от обща култура, което за нея е елементарно – нещата не стоят добре за вас.

Силно обича свободата и възможността да бъде себе си – независимо от всички и всичко.

Друго, с което трябва да сте наясно – жената Водолей има абсолютна точност – не бива да закъснявате, когато имате срещи с нея.

Ако се притеснявате, че жената Водолей ще бъде с вас заради парите ви – не е необходимо. Тя е една от малкото в зодиака, които са известни със своята немеркантилност и пестеливост.

Рейтинг

3.6
Общо 14 гласували
5 3
4 5
3 3
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Вили
Вили
02.09.2015 15:30
Много точно!
1
0
Деспа
Деспа
29.03.2014 00:21
Написано е за мен!
5
0
ггг
ггг
12.11.2013 22:00
Чистотата.парите. точноста и свободата са абсолютно верни за тази зодия
6
0
Мими
Мими
04.11.2013 13:40
Много е точно!
4
0
Пешо-келешо
Пешо-келешо
09.10.2013 21:32
Има нещо вярно...
4
0