ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Как да впечатлите жената Водолей

Как да впечатлите жената Водолей

Жена Водолей
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл-14%
Качество без компромис:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
24.10 лв.
Виж ››

За да направиш добро впечатление на една жена има доста неща, които трябва да спазваш. И, както може да се очаква в крайна сметка, зависи кой стои срещу теб.

Освен това голямо значение има в какво настроение е дамата – понякога каквото и както и да кажеш, се приема по грешен начин.

Не може да не ви се е случвало да кажете нещо, а жената до вас да промени до толкова смисъла на това, което сте изрекли, че да се чудите какво се случва. Но такива са жените – с променливи характери, чувствителни, но пък, ако ви обикнат, са готови на всичко.

Жената Водолей не прави разлика от всички други жени, особено за горе споменатите неща. Но все пак приликите ѝ с останалите представители на женския пол свършват някъде до тук.

Флиртуване

Тя е различна, своенравна, пленителна мечтателка. Втурва се да помага, когато реши, че е редно. Ядосва се бързо, но често после съжалява, че е избухнала. Ако сте този, който иска да я плени – ще трябва да се потрудите доста.

Жената Водолей обича да вижда срещу себе си джентълмен. За нея да отвориш вратата на своята дама не е остаряла обноска.

Дори нещата да не се получават по време на цялата среща, достатъчно е едно единствено нещо да й направи впечатление и сте я спечелили. Трябва да сте настоятелен - в противен случай може нищо да не се случи между вас. Доста рядко тя прави първата крачка.

Свалки

Когато я поканите на среща, задължително условие е да имате добър и приветлив външен вид. Освен това тя има представа от това кое е на мода, така че внимавайте при избора на дрехи.

Всяка дама Водолей обича и държи на чистотата. Доста е умна и ако се окаже, че не знаете нещо от обща култура, което за нея е елементарно – нещата не стоят добре за вас.

Силно обича свободата и възможността да бъде себе си – независимо от всички и всичко.

Друго, с което трябва да сте наясно – жената Водолей има абсолютна точност – не бива да закъснявате, когато имате срещи с нея.

Ако се притеснявате, че жената Водолей ще бъде с вас заради парите ви – не е необходимо. Тя е една от малкото в зодиака, които са известни със своята немеркантилност и пестеливост.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
53
45
33
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Вили
Вили
02.09.2015 15:30
Много точно!
1
0
Деспа
Деспа
29.03.2014 00:21
Написано е за мен!
5
0
ггг
ггг
12.11.2013 22:00
Чистотата.парите. точноста и свободата са абсолютно верни за тази зодия
6
0
Мими
Мими
04.11.2013 13:40
Много е точно!
5
0