Как да впечатлите мъжа Скорпион

Флирт

Мъжът Скорпион е добре известен със своята интензивност, страст и присъщата нуждата да бъде обичан. Именно поради тези причини всяка жена, която се ангажира с мъж Скорпион, ще попадне в едно незабравимо преживяване.

Романтиката, която е част от взаимоотношенията с мъж Скорпион, ще бъде едно от най-вълнуващите преживявания в живота ви, което никога няма да забравите и за което няма да съжалявате. Няма нужда да слагате маска и да се правите на някой друг, когато се опитвате да впечатлите един мъж Скорпион всъщност, ако не сте честни с него, той ще сложи бариера помежду ви, защото това е интуитивната част от неговата личност.

Има няколко неща, които ще привлекат един мъж Скорпион към вас и те са изброени тук. Не забравяйте също, че мъжът Скорпион е много притежателен и може да бъде доста ревнив, така че трябва да бъдете внимателни какво правите, когато сте с него, включително да ограничите вашите взаимоотношения с други мъже.

Характер на Скорпион

Бъдете интензивни. Тъй като Скорпионите са много интензивни физически лица, те копнеят за някой, който е поне толкова силен, колкото е той.

Трябва да се държите добре. Един от най-лесните начини да избегнете провала при среща с мъж Скорпион е да се подготвите един ден предварително.

Покажете независимост и увереност. Не се опитвайте фалшиво да покажете, че сте срамежливи. Скорпионите са привлечени от жени със силни личности, които изпъкват пред другите и показват независимост и увереност.

Кажете това което искате да кажете. Всеки път, когато разговаряте с мъж Скорпион кажете това което мислите, защото те са доста прозорливи и със сигурност ще разберат, ако се държите фалшиво. Не се опитвайте да прикриете това, което наистина мислите и да казвате това което той иска да чуе.

Мъж Скорпион

Скорпионите мъже харесват жени, които не се страхуват да кажат какво мислят и имат смелост да изразят своите становища. Те също така искат човека до тях да има позитивно отношение и са впечатлени от жените, които правят нещата по различен начин от другите и се открояват от всички останали.

Предизвикайте го. Не правете грешката да си мислите, че ще впечатлите един мъж Скорпион, като разчитате само на външния си вид. Трябва да му покажете, че не се страхувате от него и сте готова да го предизвикате.

Мъжът Скорпион е един от най-потайните и непредсказуеми представители на зодиака. Тези мъже са страстни във всички аспекти на живота си и обикновено са много интелигентни.

Тези мъже обожават да попадат в светлината на прожекторите за известно време и след това да изчезнат, но не за дълго, а само за да излязат още веднъж и да съберат овациите с още по-голяма сила. Те обожават комплименти и похвали, но не и фалшиви ласкателства.

Рейтинг

5 2
4 6
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
николаи
николаи
17.01.2014 15:57
след коментара на бебешка и цветето ...няма какво да добавя ! те допълниха картината...
1
0
Skopionka
Skopionka
20.09.2013 16:20
Най-добрите!!
1
0
Бебешка
Бебешка
07.08.2013 22:27
Съпругът ми е скорпион,(и с асцедент скорпион) всичко е вярно, само да добавя и че са много мълчаливи и затворенив себе си, така че жената до мъжа Скорпион не трябва да е много бъбрива. Той често се дразни от това.
4
0
cvetelina
cvetelina
07.06.2013 23:14
мъжете-скорпиони са най хубавите мъже.аз лично познавах такъв.силни и страстни.обожават жената до себе си.много ревниви.и страстни.
7
0