ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Кои зодии изневеряват най-често

Кои зодии изневеряват най-често

Кои зодии изневеряват най-много

Може никога да не разберем кой пол изневерява повече, но учените ни помогнаха да знаем кои зодии са най-склонни на изневяра.

Не e за препоръчване да разчитате само на изследването, защото въпреки еднаквите си зодиакални знаци, хората са изключително различни и понякога слагането им под общ знаменател е грешка. Но тъй като голяма част от нас вярват и се доверяват на зодиакалните знаци, не можем да не обърнем никакво внимание на това проучване.

Изследването е направено от британски учени, резултатите за някои може и да са изненадващи, но според други са съвсем логични. Учените са установили кои зодии са най-изневеряващите и за двата пола и кои са най-малко склонни към този акт на измяна.

Изследването е проведено по следния начин – разгледани са няколко сайта за запознанства или такива за сексуални услуги, като целта е била да се установи хора от коя зодия имат най-силно присъствие в различните видове сайтовете.

Резултатите от проучването показват, че мъжете Риби са най-склонни на изневяра. Най-много изневеряват също така жените от зодия Близнаци.

Астролозите обясняват, че Рибите имат изключително богато и много добре развито сексуално въображение, като фантазиите им, по един или друг начин, се осъществяват. Това до голяма степен подкрепя и резултатите от британското проучване.

Ако сте решили да си търсите половинка сред онези, които на теория изневеряват най-малко, изследването е направило заключение и за това. Според резултатите, най-малко изневеряващи са жените от зодия Везни.

Смс изневяра

Те са всеотдайни и обичливи и много рядко се поддават на подобно изкушение, твърдят астролози. За мъжете – най-рядко изневеряващи са зодия Скорпион. Те пък от своя страна са много силно привързващи се и ако се влюбят трудно прекрачват границата с друг човек. Поне така твърдят спецовете по темата.

Каквото и да казва изследването обаче, никога не казвайте никога, защото понякога животът ни поставя в странни ситуации, за да ни опровергае. От друга страна не бъдете и твърде мнителни, независимо с човек от коя зодия живеете.

Прочетете също и за съвместимостта при зодиите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 17
4 14
3 8
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (29)

Изпрати
Потребител#174296
Наистина не можем да съдим кой изневерява и кой не само по зодиите или по пола - до човек си е. Аз съм Стрелец и никога не бих изневерила на партньора си, въпреки че повечето Стрелци са кръшкачи. Майка ми е Телец и е много вярна, но ревнива жена, баща ми също е Телец, но пълна нейна противоположност. Приятелят ми е Скорпион и наистина е верен до гроб. Така че не слагайте под общ знаменател!
6
0
ппп
ппп
07.02.2016 02:44
рибите мале женските нямат равни просто!
6
2
мами
мами
10.11.2015 16:44
по мое виждане жените рак наи много изневеряват на мужете си
10
3
лили
лили
07.03.2015 13:21
Близнаците и водолейте
10
7
тервел
тервел
06.03.2015 23:17
прощаваш Но никога не забравяш,човешко е
1
9
светльо
светльо
13.10.2014 18:42
Докато мьжете изневеряват заради трьпката ,жените се влюбват и могат да льжат партньора си с години.Повярвайте така е.По лесно е да се прости отколкото да се забрави изневярата!
16
3