ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какво харесва мъжът Скорпион

Какво харесва мъжът Скорпион

Мъж Скорпион

Често на Скорпионите, и особено мъжката част от тази зодия, са приписвани не особено положителни качества. Споменават се тяхната ревност и крайност – именно тези им качества често са определяни за странни. Дори можем да намерим информация, че Скорпионите са изключителни коварни хора.

Но нещата представени само в едната си част, само от едната гледна точка, никога не могат да изглеждат правилно. Защото мъжете Скорпиони притежават не само тези отрицателни качества – у тях се крият и много положителни неща, които някак си остават незабелязани, заради отрицателните им страни.

Скорпионите всъщност дълбоко в себе си са много раними и чувствителни, но за да стигнеш до тази им същност, минава много време и дълго опознаване. Това, което харесват мъжете Скорпиони и на което безкрайно много държат в отношенията си с другите, е честност и лоялност. Не приемат лъжата под никакъв претекст. Имат заложено чувство за справедливост и търсят подобно в човека срещу себе си.

В другите хора най-често забелязват следните неща – способностите, интелигентността и желанието за развитие и работа. Уважават интелигентните и способни хора, които се опитват да постигат нещо в живота си.

И напълно в техния стил на крайности – не понасят мързеливците и глупостта. Това вероятно се дължи на тяхната вродена отговорност към нещата и способностите им да бъдат брилянтни на работното си място, независимо какво е то.

Зодия Скорпион

Ако искаш да запазиш отношенията си с мъж Скорпион, задачата е сложна, особено, ако си го излъгал. Това е най-голямата грешка в неговите очи. За да го заинтригувате, необходимо е да имате чувство за хумор – това действително ще му хареса и ще пожелае да ви опознае.

Това, което мъжът Скорпион не притежава като качество, е сдържаност, но интересното е, че за да имате каквито и да било отношения с него, вие определено трябва да притежавате сдържаност.

Определено е доминантен във всичките си връзки и иска жената до него да изпълнява неговата воля. Мъжът Скорпион е страстен тип, но в комбинация с крайността в характера му и ревността му това невинаги е само положително качество.

Виж повече
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest