ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какво харесва мъжът Лъв

Какво харесва мъжът Лъв

Флиртуване

Лъвът е властен и обича винаги да е център на внимание. Истината е, че трудно други хора успяват да изпъкнат в компанията на Лъва и ако все пак успеят, той обикновено се лишава от тяхното присъствие.

Такъв е мъжът Лъв – обича вниманието, предпочита то да е само към него и възхищението от околните му носи истинско удоволствие.

Като цяло мъжете Лъв са авантюристи, не се отказват и приемат, че всяко предизвикателство е въпрос на чест. Трудно е да се каже какво харесва един Лъв, защото основното, което търси в жената до себе си е да бъде разбран, тоест тя да усеща неговата нужда от комплименти, ласкателства и внимание и да я приема.

Луксът е синоним на Лъв и това е което очаква и от половинката си – тя да блести до него, но не прекалено, защото той винаги трябва да бъде център на внимание.

Ако заблестите повече рискувате връзката си. Това, което търси Лъвът в половинката си е тя да бъде и донякъде отстъпчива. Подобни изисквания никак не са странни, имайки предвид, че мъжът Лъв предпочита да бъде този, който ще насочва връзката, по-властния. Единият от двамата трябва да умее да прави повече компромиси.

Двойка

Това което харесва да получава, но и той раздава с пълни шепи, е постоянни доказателства в любов, много силна подкрепа. Той е самоуверен по природа и жената, която е част от живота му трябва да знае, че това е качество, което може да бъде подхранвано, но не и накърнявано. Истината е, че дори да сбърка Лъвът трудно си признава и е за предпочитане да не му го напомняте.

Харесва комплиментите – както да дава, така и да получава. Освен център на вниманието при голяма компания, Лъвът би искал да бъде център на внимание и за жената, която обича.

За да намери обаче такава жена, в която да се влюби дълбоко, минава известно време – като цяло мъжът Лъв обича да обича и да бъде влюбен, така че онази единствената и специалната трябва наистина да го докосне. Тя трябва да разбира всички тези негови потребности да бъде под светлината на прожекторите и да ги приема с ентусиазъм.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
52
42
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Анелия
Анелия
05.12.2013 13:28
Ами ние и двамата сме лъвове и си блестим по равно. Възхищаваме си се постоянно един на друг и всичко е чудесно години наред.
8
0
сладурана
сладурана
06.11.2013 08:31
Абсолютно вярно!Обичам такива мъже.
4
0
Ники
Ники
04.09.2015 00:44
Аз съм едно точно такова....палаво лъвче :) за което гореописаното е абсолютно вярно!
0
0
цветелина илиева
цветелина илиева
05.11.2013 22:57
не харесвам гордите мъже.
1
3