ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какво харесва мъжът Телец

Какво харесва мъжът Телец

Мъж Телец

Мъжът Телец обича да си поставя цели, които да следва без да се отклонява. Доста често при вземане на решение се колебае по-дълго, но това е неговият начин – той иска да е сигурен, че за себе си е решил най-доброто.

Ако сте в обкръжението му не го насилвайте и пришпорвайте да побърза с решението – нека го обмисли. Идеята на мъжа Телец е след като вземе крайната си позиция по въпроса сам той да е доволен от себе си, а не останалите.

Когато става дума за любов, Телецът е малко скептичен. Не, че не вярва в любовта, напротив. Просто според него любовта е чувство, което се нуждае от време, за да се подхрани – изисква се време, за да се влюбиш истински и дълбоко в някой и онези любови от пръв поглед, Телецът приема за приказка и не се доверява особено.

Това, което може лесно да го привлече към някоя жена е усещането за комфорт – във всякакъв смисъл. Мъжът Телец обича да се чувства комфортно и за него това е едно от най-ценните неща. Харесва красивите и изписани неща, но семпли, без да се набиват твърде много на очи.

Ако си позволи да предприеме някакви критики към човек, който му е достатъчно близък, то ще бъде конструктивно – иначе просто не би си позволил да го прави. Харесва жената до него да бъде непринудена и до край естествена. Онези чисто женски хитринки изобщо не се нравят на мъжа Телец.

Съвместимост с телец

Ако има нещо, което по никакъв начин да не харесва в една жена и успешно да го отблъсне от нея, то това са въпроси от типа „Колко много ме обичаш? ” от страна на нежната половинка. Телецът смята, че показва чувствата си постоянно и достатъчно и такива питания просто го изнервят.

Не харесва да му дават съвети, за които не е молил – смята, че ако не ти е поискана помощ, няма за какво да я даваш. Като цяло изглежда много миролюбив, но истината е, че се разярява доста лесно.

Може да се определи спокойно като мъж на място, който търси жена на място. Ако искате да бъде безпаметно влюбен във вас и да имате хармонична връзка, трябва да му давате постоянна сигурност и спокойствие на духа.

Рейтинг

5 4
4 4
3 1
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
dida
dida
28.04.2015 01:22
Mnogo e vqrno moq saprug sacho e telec
3
1
мони
мони
25.04.2014 19:22
Те са най-големите лъжци,кръшкачи,не стават за семейство....
12
19
ТОНИДОР
ТОНИДОР
06.11.2013 14:36
Моят съпруг е телец и всичко написано по-горе е 100% вярно и поради това много много го обичам 37 години. Да е жив и здрав!!!!
23
0
Тина
Тина
03.11.2013 10:24
Съгласна съм! Съпругът ми е Телец и описанието в статията, напълно отговаря на характера му!
17
0