ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какво харесва мъжът Близнаци

Какво харесва мъжът Близнаци

Мъж Близнаци

Мъжът Близнаци е енергичен, остроумен, проницателен, с богато въображение, духовит, адаптивен, но в същото време повърхностен, импулсивен, неспокоен, подъл и нерешителен. Дори да разберем какво харесват, изключителното чувство за независимост не позволява на Близнака да се задържи дълго на определено място.

Мъжете Близнаци са много нервни, поради което често влизат в различни ситуации, но почувстват ли се отегчени, веднага се оттеглят. Поради вродената си повърхностност, те съдят хората не по истинските им ценности, а по начина, по който се отнасят с тях. Това често води след себе си до избора на грешна половинка и проблеми във връзката им.

Когато стане въпрос за любов, мъжът Близнаци става изключително капризен. Вродената свободолюбивост не е лесна задача и не рядко жените не успяват да я преживеят. Поради това Близнаците харесват жени, склонни на компромиси, които няма да държат сметка или да разиграват „женски номерца“, за да стане на тяхното. Подобно поведение отвращава мъжа Близнаци.

Освен това, за да се харесате на този мъж, трябва да му покажете, че със сигурност ще му осигурите уют в дома, както и че ставате за домакиня. Тези две качества са най-ценени от тях и ще ви изстрелят на челните места в сърцето му.

Близнаци

Богатството на речника и способността за изказ също се цени високо от тези мъже. За това обаче е нужен остър ум и познания в много области. Самите те са много интелигентни и имат широки интереси, а ако сте експерти в някоя област, споделете с него и го научете на нещо, което не знае. Той ще ви бъде благодарен за това, тъй като поради искането на всичко, те често изпускат важните детайли.

Честност и лоялност са ключовете за дълга връзка с мъжете Близнаци. Предадете ли ги, те никога няма да ви погледнат отново със същите очи.

Близнакът е готов да тръгне веднага, където и да е, за това просто се забавлявайте така, както бихте го правили с приятели. Бъдете весела, забавна, показвайте, че ви е грижа за него, възхищавайте се на интересната му особа и всичко ще е наред.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ameli Savova
Ameli Savova
23.12.2017 21:31
Имам много добър приятел, който е зодия близнаци, но аз май съм влюбена в него, а той не, но нищо. :)
0
0
krasi
krasi
02.12.2013 00:35
да така е
1
0