Зодиите определят предпочитанията ни към спалното бельо

Спално бельо

Има зависимост в това как са били подредени звездите, когато са се родили и различните персонални предпочитания в много области на живота. Това се отнася и за спалното бельо.

Хората, родени под знака на огнените зодии, се чувстват най-добре, когато спят върху чисто бели чаршафи. Родените под знака на Стрелец, Лъв и Овен харесват едноцветното спално бельо.

Хороскоп

Освен бялото те харесват също така пурпурно червеното, както и спалното бельо в цвят шампанско. От платовете за спалното бельо те предпочитат сатена и коприната. Според тях чаршафът от памук е прекалено обикновен, за да спят върху него.

Червени чаршафи

Земните знаци понякога са вманиачени на тема хигиена. Те са в състояние да сменят спалното си бельо всеки ден.

Хората, родени под знака на Дева, Теле и Козиро, харесват цветове, които ги карат да се чувстват заредени с еротика. Затова ги избират и за спалното си бельо.

Памучни чаршафи

Ярко червеното, тревното зелено и спалното бельо с цвят на какао са подходящи за страстните представители на земните знаци. Но те винаги имат няколко комплекта спално бельо под ръка, именно заради страстта си към постоянната му смяна.

Въздушните знаци са непостоянни и обичат да експериментират и със спалното си бельо. Представителите на Везни, Близнаци и Водолей се чувстват еднакво добре и върху спално бельо с тигрови шарки, както и с геометрични украси на чаршафите.

По същия начин се отнасят представителите на въздушните знаци и към платовете, от които са направени чаршафите им. Те харесват различните усещания и обичат да сменят начина, по който се чувстват, докато спят.

Представителите на водните знаци обичат романтиката и в спалнята. За Риби, Скорпион и Рак са подходящи чаршафи, които я карат да се чувства в свои води.

Тъй като представителите на водните знаци постоянно са в света на мечтите, за тях е много важно как се чувства тялото им, докато те са в страната на сънищата.

Затова за тях са подходящи сатенени чаршафи, мекотата на памука и пастелни цветове, които ги зареждат с оптимизъм.

Рейтинг

5 2
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати