ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Българските жени са 8 по сексапил в света

Българските жени са 8 по сексапил в света

Сексапил

Американски сайт направи класация, за да определи кои са десетте най-сексапилни нации в света. Американците гласуваха за страните, чиито жители те смятат за най-сексапилни.

В класацията се гласува за жени и за мъже. На първо място 13 259 необвързани американски господа са избрали за най-сексапилни жени колумбийките.

От другата страна – необвързаните американки са гласували, че най-сексапилните мъже са британците – за тях гласовете са 30 741.

Нина Добрев

Българките са поставени на осма позиция, но българските мъже изобщо не присъстват в топ десет на американките за най-сексапилен мъж.

Критиците отвъд океана смятат, че много сексапилни са бразилките, американките и испанките, които съответно са поставили на второ, трето и четвърто място.

Следват ги рускините, германките и французойките, а веднага след тях се нареждат българките. Останалите две позиции девета и десета американските мъже са дали на шведките и италианките.

Срещу всяка страна е поставено по едно популярно лице. Колумбийката, която стои на първо място е Шакира, а срещу българките е сложена снимка на актрисата Нина Добрев. Тя придоби широка популярност със сериала „Дневниците на вампира”.

От своя страна жените отвъд Океана след британците се чувстват най-привлечени от ирландци, бразилци, шведи.

В средата на пето, шесто, седмо и осмо място, американките са сложили – американци, испанци, шотландци, французи. На девето и десето място са поставили съответно гърците и португалците.

Всъщност, определянето на най-сексапилните мъже и жени се е случило като гласувалите са отбелязвали и кои черти на срещуположния пол оценяват и смятат за най-сексапилни. Около половината от гласувалите дами определили за най-секси в един мъж неговият акцент.

Тялото е избрано от едва една трета от всички участвали в гласуването. На позиция три и двата пола са поставили външния вид.

Освен тях американците са включили като черти, които правят един мъж или една жена сексапилни, културата и стила.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
WALTER 07
WALTER 07
09.02.2016 19:13
Жените,които живеят по-наизток и по-насевер от България са много по-сексапилни от българките.Рускините, украинките,полякините и скандинавките, например са къде-къде по-секси от българските жени.
0
2
Месалина
Месалина
05.06.2013 13:33
Журито на тази класация, най-вероятно, не е напускало Холивууд Калифорния. Американките са толкова груби и недодялани, че ти писва да ги гледаш(тук не влизат американките от азиятски произход). Щом се пръкне нещо по-така и бяга в Холивууд. Хайде да не навлизам в подробности, но класацията могат да си я... Къде са полякините, къде са рускините? Но нали са АМЕРИКАНЦИ, тяхното е винаги най, най.
2
0