Любимите ни вкусотии издават какви сме в леглото

Любима храна

Според това каква е любимата храна на човек, си личи какъв е в леглото. Лесно може да разберете какви са способностите в спалнята на новата си тръпка, стига преди това да хапнете заедно.

Любителите на сладкото са романтици в леглото. Ако човекът срещу вас похапва с щастлива усмивка второ парче торта, а кафето си подслажда с няколко препълнени лъжички захар, в леглото можете да очаквате нежност и романтика.

Листенцата от роза са задължителен елемент върху чаршафа, а докосванията на пръстите са толкова внимателни и леки, все едно усещате докосването на пеперудено крило. Сексът е бавен и напоителен, с дълга любовна игра на светлината на свещи.

Срещи

Тези, които обичат месото, са истински хищници в леглото. Те искат всичко за себе си, но по пътя към собственото удоволствие нямат нищо против да вложат малко усилие, за да доставят удоволствие и на партньора.

Този тип хора са любители на малко по-грубите ласки, които изненадват по-романтичните натури, но въпреки това им харесват. Страстта на тези хора е направо огнена, те кипят от енергия в леглото и за тях истинското удоволствие е дългите часове правене на любов.

Любителите на млечните продукти имат нужда да се грижат за удоволствието на партньора си. Те ще жертват собствените си физически усещания, за да доставят приятни мигове на партньора си.

Флирт

На тях им доставя много по-голямо удоволствие да видят усмивката на блаженството върху лицето на партньора, отколкото да изпитат физическо удоволствие.

Любителите на чипсовете, ядките и пакетираните солени вкусотии искат да командват в леглото. За тях най-приятното време в спалнята е не повече от няколко минути. Те са абсолютни егоисти в секса.

Тези, които обичат екзотични ястия и изискани специалитети, са експериментатори в леглото. За тях е предизвикателство да опитват нови пози и те не са против честата смяна на партньорите.

Любителите на вегетарианските специалитети могат да се окажат малко скучни в леглото, затова инициативата трябва да дойде изцяло от партньора им.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати