Ново 20: презервативи с вкус на бекон

Вкусове на презервативи

Основната цел на презервативите е безопасният секс. На пазара има истинско разнообразие на фирми, миризми, дебелина, има избор между гладки и оребрени и т.н. Използвани още от древни времена, презервативите са се развивали до наши дни. Компаниите за кондоми обаче не спират до тук – постоянно се появяват някакви иновации в тази област.

Европейска компания за производството на кондоми създаде презерватив върху, който е нарисувана линийка. Освен това същите тези презервативи се предлагат в няколко вида - с вкус на липа, банани или череши, с мерки в инчове или в сантиметри.

Използване на презерватив

От компанията-производител твърдят, че идеята на новите им презервативи е да накарат мъжете да имат повече вяра в себе си. Американците, обаче, по нищо не отстъпват на европейските компании за кондоми.

Нов вкус на презервативите се появи на американския пазар. Компания от САЩ за производство на кондоми създала презервативи с вкус на бекон, но това съвсем не е всичко. Освен това кондомът има същият мирис и дори същия цвят.

Новият презерватив вече се предлага в онлайн магазините наравно с останалите средства за безопасен секс. Според фирмата-производител този нов на пазара продукт ще бъде истинска атракция и ще пожъне много голям успех.

Кондоми

Създателите на странният кондом уверяват всички онези, които искат да ги използват, че нито мирисът, нито вкусът са опасни с нещо за здравето. От компанията за презервативи обясняват още, че този продукт е направен от същия материал, от които са произведени всички останали кондоми.

Относно как са се досетили за точно този аромат, производителите обясняват, че отдавна са смятали да го направят, но не им достигала смелост.

Именно затова първо решили да пуснат на пазара лубрикант с вкус на бекон и след като установили какъв фурор е направил той, престрашили се да произведат и презервативите.

Но какво ли вече може да ни учуди – след като има презервативи с вкус на уиски, защо да няма и такива с вкус бекон. С появата на тази иновация при кондомите започнаха и шеги, че може би скоро ни очакват и първите презервативи с по-традиционен за българина вкус, например на шопска салата.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
:)
:)
10.06.2013 17:39
А на яйца с бекон има ли,че да не се налага да ги сменяме ?
0
0