ezine.bg»Статии»Любопитно»Иновации»Жените с татуировки пускат по-лесно

Жените с татуировки пускат по-лесно

Жени с татуси

Жените, които имат татуировки по тялото си, пускат по-лесно, шашнаха ни французите с поредното си ново проучване. То е направено от специалисти от университета в Южна Бретан на плажове, където са разпитани много мъже.

Мъжете, които видят жена с татуировки, веднага са наясно, че няма да се наложи да положат много усилия, за да се намърдат в спалнята й.

Според повечето мъже дамите с татуировки лесно поддават на убеждаване за секс, а в много от случаите още на първата среща се съгласяват да си легнат с новия си кавалер.

Мъжете смятат, че е много по-лесно да се запознаеш с жена с татуировка, отколкото с дама, която няма никакви рисунки по тялото си.

Освен за лесно достъпни жените с татуировки са смятани и за много по-привлекателни от останалите, които не са се подложили на татуиране, смятат повечето от мъжете.

Татуси

При изследването, проведено от френските специалисти, млади жени, които имали много атрактивна външност, били изпращани от екипа да отидат на плаж без татуировки.

След това върху телата им били изрисувани временни татуировки, с които те блестели на крайбрежието. Татуировките били в областта на кръста и се виждали от всички посетители на плажа.

Когато дамите били с татуировки, около тях веднага се събирали тълпи от ухажори, които ги канели на среща. Някои от тях откровено искали секс, защото били убедени в бързия си успех при дамите с татуировки.

Когато момичетата се появявали на плажа без татуировка, мъжете не били толкова активни в ухажванията си.

Мъжете, които били разпитани, единодушно твърдели, че ако дамата е с татуировка, шансът да се съгласи бързо на секс е много по-голям, отколкото ако няма рисунки по тялото си.

Според кавалерите това, че една жена е украсила тялото си с татуировка е знак за нейната разкрепостеност. Това увеличава шанса да се съгласи на бърз секс веднага след запознанството или малко след това.

Когато жената няма татуировка, това е сигнал за мъжа, че тя е малко по-резервирана и няма да се съгласи бързо да се позабавлява с него в леглото.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
КАТЕРИНА11
КАТЕРИНА11
24.05.2014 11:05
Тези французи ме разбиха вече с това ''изследване'' :D :D :D
0
0
кирчо- змея
кирчо- змея
20.10.2013 12:43
ха-ха-ха ами мъжете с татоси??и те ли пускат повече от другите без татоси ха-ха какви са тези глупости дето ги пишете.
3
0
ШУШО
ШУШО
05.07.2013 09:03
Е няма такава глупост
1
0