ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Дамите искат без гадже лятото

Дамите искат без гадже лятото

Дами

Отношенията между мъжете и жените са проучвани от край време, а изводите от тези проучвания стават все по-чудати. Жените нямат нужда от половинка през летните месеци или поне така сочат резултатите от ново британско изследване. Дамите предпочитали да могат да се забавляват напълно през сезона.

Някои от момичетата, които са участвали в проучването са си признали, че през зимата е хубаво да не си сам, но летните месеци предполагат друго. Именно затова съвсем съзнателно са направили всичко възможно да останат без гадже.

Свободни жени

Според изследването цели две трети от жените, които са анкетирани искат да са без половинка, за да могат да прекарат горещия сезон достатъчно горещо. 50 % откровено заявяват, че съвсем умишлено и целенасочено правят опити да останат сами преди да настъпи лятото.

Дамите споделят, че това ще им даде повече възможности да имат срещи с много мъже през летния сезон. Другата интересна причина, която са посочили анкетираните е, че през летните месеци ще получат по-малко подаръци от половинката си.

Ако се чудите защо, отговорът е – защото през лятото няма големи празници каквито са Коледа или Свети Валентин.

Наздраве

Дамите, които пък предпочитат да са сами през зимата, споделят, че причината да нямат нужда от половинка през студените месеци се крие в разходите. Ако нямат приятел, няма да им се наложи да харчат парите си за скъпи подаръци.

Втората причина, която са посочили е, че зимният период дава повече възможности да се събират със семействата си и ако имат гадже, това само ще разреди срещите с най-близките.

Може би тези резултати са съвсем очаквани – друго проучване преди време ни запозна с факта, че дамите се чувстват изключително секси и готови за флиртове именно през лятото. 83 % от жените твърдят, че летните месеци са времето, когато се чувстват най-щастливи.

Психологът Кари Купър смята, че причините за доброто настроение са две – от една страна слънчевото и топло време, но от друга голямото разнообразие в летните гардероби на дамите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати